sunnuntai 12. joulukuuta 2021

Kolmas adventti Haminan joulutorilla

Tänään on jo kolmas adventti. Tämä joulu on valitettavasti minusta johtuen vähän erilainen kuin yleensä. Hieman outoa, että meillä ei ole vieläkään joulukuusta olohuoneessa. Ehkä laitamme sen joku päivä? Kyllä tämä tästä. Joulu tulee joka tapauksessa ja hyvä niin. Ja tiedän, että kaikesta huolimatta meille tulee kiva joulu!  Tänään sytytimme perinteisesti adventtikynttilät ja lasten joulusukista löytyi adventtiyllätykset. Tytöt saivat kylpytarvikkeita, poitsu puisen auton. Kävimme katsomassa rakasta kummipoikaamme Kotkassa, samalla reissulla ajattelimme käydä kurkkaamassa Haminan joulutorin tunnelmaa, kun Eteläkymenlaaksoon olimme joka tapauksessa matkalla. 

Keli oli aika märkä, mutta ihanaa, kun oli lunta. Joulutori tuntui paljon jouluisemmalta lumisessa maisemassa. Lapsista oli hauska katsella erilaisia valoja, joulukoristeita ja kuusia, tosin poitsu nukkui melkein koko Hamina-reissun, hih (heräsi kun olimme lähdössä). Tyttöjen suosikkijuttu oli kuitenkin karuselli sekä lumikasat missä pystyi kiipeillä ja liukua. Meillä oli hauskaa, vaikka olimmekin lopuksi aika märkiä räntäsateen takia.


Onneksi pääsimme pian ulkoilun jälkeen kummipojan kotona lämmittelemään ja viettämään siellä kivan leikkipäivän. On ihana katsoa serkusten yhteisiä leikkejä. Niistä jää heille kaikille kivoja lapsuusmuistoja. Niin ainakin toivon. ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡