sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Luukku 10 - Toinen adventti

Toinen adventti - Jouluilon sytyttäjä. Mitkä asiat tuovat jouluiloa?


Joulu on yksi vuoden kohokohdista ja juhlapyhä mitä odotan eniten. Olenkin joskus sanonut, että minun vuoteni etenee joulusta juhannukseen ja juhannuksesta jouluun, hih. Tänään vietetään siis toista adventtia ja sytytetään toinen adventtikynttilä, joka symboloi jouluilon syttymistä. Minulle jouluiloa tuovat monenlaiset kivat jutut.


Jouluiloa tuo kodin suht siistinä pitäminen. Se on ihanaa kun koti on siisti, näin joulukoristeetkin pääsevät paremmin esille. Iloa tuo myös joulukuusen paikoilleen laittaminen ja kodin jouluiseksi koristeleminen. Jouluiloa tuo kauniit ja kivat joululaulut, jouluiset elokuvat ja askartelut. Pipareiden leipominen, niiden tuoksu ja koristelu. Minusta on myös kiva miettiä, ostaa ja paketoida joululahjoja. Jouluiloa ja jouluista fiilistä tuo myös se kun katselemme Helmin kanssa näkyykö tonttuja ikkunasta, hih ja tietysti kirjeen tekeminen Joulupukille. Otamme jouluaiheisia kuvia, kirjoitamme ja lähetimme joulukortteja. Toisten ilahduttaminen on mukavaa ja se tuo varmasti jouluiloa. Sukulaisten ja ystävien lähettämät ihanat joulukortit ilahduttavat meitä ja ne pääsevät aina koristamaan joulukotiamme. Jouluiloa tuo ajatukset yhteisestä perhe-joulusta.


Monenlaiset pienet asiat arjen keskellä tuovat mukanaan jouluiloa, jos vaan antaa niille mahdollisuuden. Iloista joulun odotusta teille kaikille ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡