perjantai 15. joulukuuta 2017

Luukku 15 - Diy maalattu lyhty

Luukusta 15 paljastuu kiva DIY joululahja/koristeidea, jonka voi helposti toteuttaa minkä ikäinen tahansa.


Yritin keksiä ja miettiä mikä olisi kiva DIY-juttu. Sellainen mikä olisi kaunis, käytännöllinen ja siinä olisi jouluista tunnelmaa. Sellainen, joka olisi helppo toteuttaa, joka sopisi kaiken ikäisille, myös pienemmällekin lapselle. Sitten sain idean: Helmi voisi maalata ja koristella pienen lyhdyn.


Ostimme pienen mustan lyhdyn, joka maksoi noin 3€. Helmi maalasi lasit valkoisella maalilla. Lyhty sai kauniin lumenvalkoisen vivahteen ja siinä näkyy Helmin kädenjälki. Siitä jää meille ihana muisto. Lyhdyn voi sijoittaa joko sisälle tai ulos tuomaan valoa ja lämpöä. Se ei ole myöskään liian jouluinen, joten sitä voi pitää esillä vaikka koko talven.Tätä ohjetta voi helposti soveltaa sen mukaan minkä ikäinen henkilö on kyseessä. Myös lyhdyn kokoon voi vaikuttaa, isompaan lyhtyyn mahtuu tietysti enemmän taidetta. Lyhtyyn Voi maalata esimerkiksi lumihangen, lumihiutaleita, tonttuja, lahjapaketteja,  enkeleitä tai mitä vain mielikuvitus tuo tullessaan.Tämä projekti oli edullinen ja helppo toteuttaa. Helmi on aina pitänyt maalaamisesta, joten homma oli myös hänen mieleensä, mikä on tietenkin tärkeintä aina kun askartelemme. Joulun alla on mukava puuhastella yhdessä, lyhty on kaunis koriste ja mielestäni myös erittäin kiva lahjaidea.


Jos innostutte tuunaamaan lyhtyjä olisi kiva kuulla/nähdä minkälaisia lyhtyjä teidän tai lasten käsissä on syntynyt ♡ Voitte kommentoida joko tänne blogiin tai laittaa minulle viestiä joko Facebookin puolella Laura "Hassu" tai Instagramissa @laurahassu. Tosiaan saa minulle sähköpostiakin lähettää, jos siltä tuntuu laurahassu@gmail.com

Mukavia askarteluhetkiä ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡