sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Luukku 3 - Ensimmäinen adventti


Ensimmäinen adventtikynttilä symboloi odotusta ja osalla joulunodotus alkaakin tästä. Meillä adventtikynttelikkö on ensimmäinen joulukoriste, joka otetaan esiin. Kun ensimmäinen adventtikynttilä sytytetään, tuntuu että siinä olisi vähän taikaa. Ihailemme sen liekkiä ja ainakin minulle tulee se ihana tunne, että "jes, jouluun ei ole enää pitkä aika".


Odotan joulua siksi, koska minusta se on ihana perinne. On mukava ilahduttaa rakkaita ja viettää laatuaikaa perheen ja läheisten kesken, saada yhdessä ihania muistoja. Joulun alla on lupa herkutella, voi hyvällä omallatunnolla syödä suklaata, pipareita ja joulutorttuja. Joulun odottamiseen liittyy niin paljon ihania juttuja, perinteitä ja tapoja, jotka saavat joulun tuntumaan joka vuosi hyvin erityiseltä.



Tänä vuonna joulunodotuksesta tekee vielä hauskemman tämä minun ensimmäinen blogijoulukalenteri. Olen tästä niin innoissani! Eli siis postaan tänne blogiin 1.-24.12  joka päivä yhden jouluaiheisen postauksen eli joulukalenterin luukun. Pääsen fiilistelemään kanssanne joulua ja postaamaan joulun odotukseen liittyvistä ihanista jutuista ja tavoista, meidän jouluperinteistä ja ajatuksiani joulusta. Luvassa on myös leipomista, lahja- ja koristeluideoita, jouluisia askarteluita ja diy lahjoja + arvonta ja vaikka mitä kivaa! Tarkoitus on iloita ja inspiroitua joulusta, toivottavasti nämä postaukset tuovat hyvää mieltä. Ihanaa ensimmäistä adventtia, jouluun ei ole enää pitkä aika. ♡ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡