sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Luukku 24 - Neljäs adventti

Neljäs adventti - rakkauden kynttilä. ♡


Tänään on jouluaatto, neljäs adventti ja sytytämme neljännen, viimeisen adventtikynttilän - rakkauden kynttilän. Mielestäni rakkaus on suurin kaikista tuntemuksista, jokainen meistä haluaa sitä, jokainen meistä tarvitsee sitä. Se on ihanaa, kun on läheisiä ympärillä ja tuntee itsensä rakastetuksi.


Rakkaus on hyväksymistä ja ymmärrystä. Rakkaus on sitä, että ajattelee toisen etua. Rakkaus on suukkoja, haleja ja läheisyyttä. Se on sitä, että ei voi elää ilman rakkaimpia ihmisiä ja ajatus heidän menettämisestä tuntuu mahdottomalta. Rakkaus on huolehtimista, kaipuuta, muistoja ja välittämistä. Rakkaus on yhteenkuuluvuudentunnetta, luottamusta ja anteeksiantoa. Jokainen meistä tuntee rakkauden eritavalla, kukin omalla tavallaan. Rakkaus voi muuttaa muotoaan ja rakkaus on erilaista eri ihmisiä kohtaan.


Tänään vietämme joulua raikkaidemme parissa ja muistelemme lämmöllä ja kaivaten heitä ketkä eivät ole paikalla. Tämä joulu on kaikessa ihanuudessaan myös raskas, sillä tämä on ensimmäinen joulu, jolloin meidän rakas Mamma, Helmin Mammanmamma ei tule olemaan paikalla. Ikävä on kova ja valitettavasti tähän jouluun liittyy myös surua. Siksi halusin, että me sytytämme tänään tämän neljännen adventin rakkauden kynttilän sinun muistollesi Mamma. Elät, iloitset ja rakastat muistoissamme ♡

Rakkauden täyteistä joulua teille kaikille ♡ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡