tiistai 12. joulukuuta 2017

Luukku 12 - Diy tähtinauha


Tämän päivän luukku pitää sisällään ohjeen kauniiseen itsetehtyyn tähtinauhaan. Tämä koriste on helppo tehdä ja siitä saa kivan yksityiskohdan joulukotiin. Sen voi ripustaa/asettaa haluamaansa paikkaan esimerkiksi joulukuuseen, pöydälle, hyllylle, verhotankoon, seinälle tai vaikkapa osaksi joulukattausta.
Tarvitset kartonkia, liimaa ja narua/lankaa. Leikkaa haluamastasi kartongista tähden muotoisia palasia. Tähdet voi piirtää ja leikata juuri sen kokoiseksi kuin itse haluaa, mallina voi käyttää esimerkiksi piparkakkumuottia. Tähtien määrä riippuu siitä, minkä pituisen narun haluaa koristella, pidempään tarvitsee siis enemmän tähtiä. Itse leikkasin 80cm pituisen narun ja lisäsin siihen 10 kokonaista tähteä (eli leikkasin niitä 20kpl), joiden halkaisija on 4cm. Jätin kumpaankin  päähän 15cm tyhjää ripustusta varten. Seuraavaksi liimataan kaksi tähteä, narun molemmille puolille eli vastakkain narun ympärille narun koko matkalta. Voit itse päättää minkä kokoiset välit haluat tähtien välille jättää. Itse liimasin tähdet narun ympärille noin 2cm välein.


Tämä tähtinauha on helppo ja hauska askartelu, jonka voi tehdä yksinään tai yhdessä lasten kanssa. Mielestäni siitä tuli kaunis ja se on kiva lisä joulukoristeiden joukkoon.

☆ Mukavia askarteluhetkiä! ☆

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡