keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Luukku 20 - Jouluinen Helsinki


Oi, ihana jouluinen Helsinki. Täällä Kouvolassa joulukuu on ollut luminen ja mietin että tuntuuko Helsingissä yhtään jouluiselta, mutta kyllä ilman luntakin voi saada joulufiiliksen. Joka puolella oli kauniita valoja, näyteikkunat oli stailattu jouluisiksi ja Tuomaan markkinoilla soi joululaulut.
Kävimme Tuomaan markkinoilla ja vitsi miten ihana tunnelma siellä olikaan. Joululaulut soi taustalla ja alue oli täynnä kaikkia ihania jouluvaloja, söpöjä kojuja, joulukuusia ja hyvää fiilistä. Helmi oli lumoutunut ja totesi heti "vaau, hienot valot." Kun olimme vähän aikaa kierrelleet niin Helmillä oli asiaa, hän totesi, että "äiti katso, kultatähti" ja osoitti suurimman joulukuusen latvatähteä. Ihailimme myös kaunista karusellia, mutta sinne oli niin iso jono, että tällä kertaa jätimme sen väliin. 
Kävimme ostamassa joululahjoja ja ihastelimme Stockmannin kauniita jouluikkunoita. Myöhemmin menimme tutustumaan Suomen Suurimpaan Sisähuvipuistoon. Helsinki on kaunis kaupunki ja siellä on aina niin mukava vierailla. Reissussa oli kivaa, mutta kyllä oli ihana palata kotiin, meidän omaan winter wonderlandiin, Kouvolaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡