tiistai 19. joulukuuta 2017

Luukku 19 - Suomen Suurin Sisähuvipuisto + arvonta -

Meidät kutsuttiin tutustumaan Suomen Suurimpaan Sisähuvipuistoon Helsingin Messukeskukseen. Innostuin tästä heti, koska tiesin miten hauska päivä tästä tulisi Helmille, joten kutsuun oli helppo vastata myöntävästi.

Helmin mielestä parasta oli sininen iso pomppulinna, pienten alueen leikkipaikat, Ryhmä Hau pomppulinna, isot liukumäet/seikkailuradat ja pallomeri. Niissä vietettiin eniten aikaa, mutta kyllä me taidettiin käydä jokaisessa pomppulinnassa ja mäessä. Pekka testasi benjijuoksua, hän kiipesi tikkaita pitkin soittamaan kelloa ja heitti jättitikkatauluun ensimmäisellä heitolla napakympin. Lisäksi pelattiin jalkapalloa, nostalgisia nopeuspelejä, voimapeliä ja ilmakiekkoa. Ajelimme polkupyörillä ja Helmi ratsasti hevosilla. Minusta oli kiva huomata miten monenlaista tekemistä siellä on kaikenikäisille. Meillä oli todella hauska päivä!
Tämä Suomen Suurin Sisähuvipuisto on avoinna Messukeskuksessa 26.12.2017 – 7.1.2018. Klo: 10-18, perjantaina 10-20. Välipäiville hauskaa tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. Sieltä löytyy sporttialue, pelialue, pomppulinnataivas ja taaperoalue, paljon kivaa tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisää tietoa Suomen Suurimmasta Sisähuvipuistosta voit lukea täältä.

Nyt minulla on mahdollisuus järjestää teille arvonta, jossa joku onnekas voittaa perhelipun kyseiseen tapahtumaan. Eli kaksi aikuista ja kolme alle 18 vuotiasta lasta pääsevät ilmaiseksi huvittelemaan Suomen Suurimpaan Sisähuvipuistoon Helsingin Messukeskukseen yhtenä päivänä 26.12.2017-7.1.2018 välisenä aikana. Palkinnon arvo on 40€. Näin osallistut arvontaan: kommentoi mikä joulussa on parasta. Arvonta päättyy 24.12.2017 klo: 23:59. Voittaja ilmoitetaan tämän postauksen kommenteissa. Onnea arvontaan ♡

13 kommenttia:

 1. Perheen yhdessäolo ja ruoka :)
  Jessu881@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Lasten riemu 😍 kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kiireetön yhdessäolo, ruoka ja tietysti lahjat ;) paivisalonen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 4. Perheen kanssa olo 😍 rannekaroliina@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Perheen kanssa yhdessöolo.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 6. Lasten ilo ja rauhallisuus, sekä omat joulurutiinit :) laura.jantti@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Katosta lattiaan puunattu koti, herkut ja lasten riemu, lahjoja avatessa. :)

  VastaaPoista
 8. Aika
  Mamaliini@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea! Olet voittanut perhelipun Suomen Suurimpaan Sisähuvipuistoon. Lähetän sinulle sähköpostiisi ohjeet kuinka voit lunastaa voittamasi perhelipun :)

   Poista
 9. Stressittömyys :)
  antton.tuomisto@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Yhteinen aika perheen kanssa, kun kerran vuoteen saadaan sitä yhteistä aikaa vaan..

  jessica.rosenqvist11@gmail.com

  VastaaPoista
 11. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Toivottavasti teillä oli ihana joulu :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡