torstai 28. joulukuuta 2023

Joulukuun kolmas ja neljäs viikko

Tässä postauksessa on joulukuun kolmannen ja neljännen viikon kuulumiset 15.-28.12. Koko joulukuuhan on mennyt eri tavalla joulua tunnelmoidessa. Jouluradio on soinut päivittäin ja olemme tehneet monenlaisia kivoja jouluisia juttuja.


Minun käsitöitäni oli myynnissä ihanassa joulukojussa täällä Kouvolassa Kävelykatu manskilla 12.-17.12 välisenä aikana. Kiitos kaikille ihanista kommenteista käsitöihini liittyen, kiitos myös joulukojun asiakkaille. 

 
Teimme hauskan jouluisen viikonlopoureissun Tampereelle. 16.-17.12. Siellä ihastelimme jouluista tunnelmaa Koiramäessä, Tampereen Joulutorilla ja Tallipihalla.

Koska taas kävi niin, että en saanut kutsua pikkujouluihin, päätin järjestää sellaiset ystäväni S:n kanssa itse. Kävimme joulu- ja herkkuostoksilla Veturissa. Myöhemmin katsoimme meillä jouluisen elokuvan. Pekka teki meille herkkuruokaa ja leikki lasten kanssa, niin saimme katsoa elokuvan rauhassa. Meillä oli kiva, rento ja meidän näköinen päivä. 


Leivoimme lasten kanssa pipareita, myös yhdessä S-kummin kanssa. Meidän oli tarkoitus leipoa pipareita pikkujouluissa, mutta emme silloin jaksaneetkaan. Meillä on muodostunut perinteeksi ennen joulua leipoa pipareita S-kummin kanssa yhdessä. Olemme tehneet niin jo monta monta vuotta.

Valmistelimme joulua siivoamalla, tekemällä diy lahjoja ja paketoimalla. Harmi, että kaikki lahjat eivät ehtineet jouluksi eivätkä ole vieläkään tulleet, höh! Onneksi kuitenkin jokaiselle oli muitakin lahjoja mietittynä. 

Tietenkin näiden viikkojen kohokohta oli ihana perinteikäs jouluaatto. Oli ihanaa kun saimme kylään mamman, papan, lasten enon ja serkun sekä mummin ukin ja lasten P-tätsyn. Näimme joulupukin tuovan lahjoja, voi miten hauskaa ja jännää oli nähdä joulupukki meidän pihalla vilkuttelemassa. Lahjoja availlessa lasten innostus, onni ja kiitollisuus oli niin ihanaa. 

Joulupäivänä lapset leikkivät uusilla leluilla ja piirtelivät uusilla piirrustustarvikkeilla. Lepäsimme ja löhöilimme, katsoimme elokuvaa ja herkuttelimme. Illalla kävimme hautausmaalla toivottamassa hyvää joulua poisnukkuneille rakkaille. 


Tapaninpäivänä sama rento, kiireetön meno jatkui, nukuimme pitkään, herkuttelimme ja kävimme yhdessä pulkkamäessä. Myöhemmin lapset leikkivät kavereiden kanssa. 


Välipäivät ovat menneet vauhdikkaasti. Lapset ovat leikkineet kavereiden kanssa, Pekka on ollut töissä ja minä olen lepäillyt, mutta myös puuhastellut Hiiritalon uudenvuoden juhlien parissa, hih. Olemme myös vielä katselleet jouluisia ohjelmia/elokuvia ja lukeneet jouluisia kirjoja. Nauttineet talven kauneudesta ja loppuvuoden tunnelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡