perjantai 15. joulukuuta 2023

Joulukuun toinen viikko

7.-14.12. Joulukuun toinen viikko meni jo. Oho! Olemme availleet joulukalentereiden luukkuja, voi miten kivoja juttuja niistä on tullut: herkkuja, askartelutarvikkeita ja puuleluja. Toisena adventtina tonttu oli tuonut lasten joulusukkiin kivat yllätykset: H sai Maileg piparkakkutaloon huonekaluja ja koristeita, V sai mini Ariel leikkisetin, L sai söpön ison Maileg jouluhiiren. Voi että sitä lasten iloa ja riemua! Tietenkin sytytimme myös adventtikynttilät.


Esikoisen kummi kävi söpön pienen tyttönsä kanssa meillä leikkimässä. Olipa kiva nähdä pitkästä aikaa. Pääsin antamaan pikkuiselle söpön virkkaamani pupun. 


Kutsuin itse itseni ja perheeni juhlimaan veljeni 30v syntymäpäivää, hieman jälkikäteen mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Harmi, että meidän tilaamamme lahja ei ehtinyt ajoissa. Annan sen veljelleni heti, kun se saapuu postista. Oli niin kivaa, kun lapset pääsivät leikkimään ihanan serkkutytön kanssa ja onnittelemaan rakasta enoa, näkemään samalla myös mammaa ja pappaa. Meille maistui herkut, oli kiva päivä, hih.


Serkkuni ja kummitätini ihana joulukoju avautui! 12.-17.12. Kouvolan kävelykatu manskilla tunnelmallisessa harmaassa joulukojussa myydään monenlaisia lahjatavaroita ja koristeita, mm. minun virkkaamiani käsitöitä. Käykää ostoksilla, tukekaa paikallisia käsityöläisiä, yrittäjiä ja taiteilijoita. Minulta myyntiin valmistui Virkattuja tonttuja 10€kpl, Virkattuja lumiukkoja 10€ kpl, Virkattuja mukinalusia 5€kpl ja Virkattuja karkkikeppejä 2€ kpl. Täällä enemmän tietoa joulukojusta ja tekemistäni käsitöistä. ♡

Meidän kerholaisilla oli ihana "joulujuhla", pikkuiset joulut. Kotiväki oli kutsuttu mukaan. Leikimme yhdessä niin sisällä kuin ulkona. Herkuttelimme ja kuulimme tunnelmallisen joulutarinan. Lapset saivat joululahjaksi namuja ja pienet tarrakirjat. Me puolestamme halusimme ilahduttaa kerhon aikuisia kynttilöillä ja herkuilla. He ovat kivat lahjat ansainneet. Meidän lapsilla on niin ihanat ja sydämelliset kerho-ohjaajat. Kiitos todella hauskasta kerhosyksystä. Esikoisella oli koulun joulujuhla jo, vaikka loma alkaa vasta ensi viikolla.


Tosiaan meidän kerholaisilla alkoi joululoma, hauskaa! Kerho jatkuu vasta ensi vuonna. Hehheh. Meillä onkin vaikka mitä kivoja suunnitelmia loppuvuodeksi. Eniten tietysti odotamme joulua.

Eilen tuli kuluneeksi 12 vuotta siitä, kun Pekka kosi minua. Voi miten ihania muistoja tuli mieleeni. Koska Pekka on maailman ihanin, tietenkin hän halusi tuoda minulle kukkia meidän kihlapäivän kunniaksi. ♡


Ihanaa joulun odotusta kaikille ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡