torstai 13. joulukuuta 2018

Kirje joulupukille

Helmi selaili monta viikkoa erilaisia meille tulleita lelulehtiä. Hän sai itse niitä katsella niin paljon kuin halusi ja tehdä merkintöjä. Vähän jännitimme, että kuinkakohan paljon hänellä on toiveita lahjojen suhteen, mutta mielestäni toiveet ovat maltilliset. Helmi tietää sen, että kaikkea saa toivoa, mutta pukki ei tuo kaikkea. Ehkä juuri siksi listalle valikoituikin ne kaikista mieluisimmat jutut, että olisi todennäköisempää, että pukki toisi juuri ne, hih. 


Meidän eläinrakkaan tyttösen listalta löytyy aika monia pehmeitä ystäviä, jotka varmasti saisivat meiltä hyvän kodin. Listalta löytyy myös muita kivoja leluja mm. prinsessoja, nukkeja, tyttöjä, figuureja, liukuria, palapeliä. Osa hänen joululahjatoiveistaan tuli syntymäpäivälahjaksi.


Mielestäni siihen nähden, että Helmillä oli hommaan täysin vapaat kädet, hän on tehnyt järkeviä valintoja, sellaisia mitä hän oikeasti "tarvii" eli minkälaisilla leluilla hän leikkisi. Listalta löytyy 15 erilaista juttua. Yhdestä listalle menevistä leluista hän totesi "äiti, minä en tarvitsekaan tätä" ja ojensi lehdestä leikatun lelun kuvan minulle. Minusta on kiva, että Helmi jo tuon ikäisenä vähän miettii sitä mitä hän ihan oikeasti haluaa/tarvitsee. Sillä haluan kasvattaa lapsiani niin, että he miettisivät hankintojaan, eivätkä sokeasti vaan haluaisi haluamalla vaan ihan kaikkea. Ja että he olisivat kiitollisia niistä tavaroista mitä heillä jo on ja mitä he saavat. Tiedätte ehkä mitä tarkoitan. 


Nyt jäädään sitten jännittämään mitä ihanuuksia se pukki aattona sitten tuo, hih. Olemme saaneet pientä vihiä, että sieltä on tulossa kivoja juttuja, sellaisia neidin kaikista suurimpia suosikkeja. Helmi on ihana tyttö ja osaa onneksi arvostaa saamiaan lahjoja, tiedän sen, että hän tulee ilahtumaan kaikenlaisista paketeista! ♡


Tässä samalla haluan toivottaa teille hyvää Lucian päivää! Kirjoitin aiheeseen liittyen viime vuonna postauksen, jossa on myös ohje näihin Lucia-pulliin, postauksen pääset lukemaan täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡