keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Vuoden viimeinen kerhopäivä - Joululoma alkoi

Helmillä oli maanantaina joulukerho, tämän vuoden viimeinen kerhopäivä. Vanhemmat ja sisarukset kutsuttiin viettämään hauskaa kerhopäivää yhdessä kerholaisen kanssa. Koska isi oli töissä, otin mukaani Vilman kummin, ajattelin, että selviän päivästä helpommin, kun minulla on apukädet mukana, hih. Oli tietysti myös kiva, että S pääsi näkemään missä Helmi käy kerhossa ja Helmin ensimmäisen "joulujuhlan", hih. 


Helmin kerhon yhteydessä on kirkko (sama kirkko, missä olemme Pekan kanssa sanoneet toisillemme "tahdon"), joka toi kivan tunnelman jouluesitykseen. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun meidän pikkuinen Vilma oli kirkossa. Tosiaan aika ihanaa, että hän oli ensimmäistä kertaa kirkossa juuri siskon tärkeänä hetkenä (Helmin ensimmäinen kirkkokokemus oli muutama vuosi sitten, noin puolivuotiaana enon (veljeni) häissä, ihana muisto sekin). Lapset olivat pukeutuneet jouluevankeliumin mukaisesti ja asettuivat hienosti alttariin eteen. Helmi oli pukeutunut paimeneksi ja oli roolista niin innoissaan. Hän sai samalla paijata söpöä ruskeaa pehmolammasta, jonka hän oli itse valinnut. Lauloimme yhdessä pari laulua ja sitten menimme kahville, syömään herkullisia tähtipullia ja pipareita. Sen jälkeen vuorossa oli leikkiä ja askartelua, lopuksi vielä lauloimme yhdessä.Joululoma alkoi. Seuraava kerhopäivä onkin sitten vasta tammikuun toisella viikolla. Helmi ei kerhosta lomaa tarvitsisi, sillä hän tykkää kerhoilusta todella paljon. Onneksi meillä on kotona tiedossa vielä monenlaisia kivoja joulujuttuja, niin saamme varmasti ajan kulumaan, hih. 


Se on ihanaa miten paljon Helmi tykkää kerhoilusta, on saanut sieltä kivoja kavereita ja muutenkin jotain omaa, kivaa tekemistä. Tässä syyslukukaudella hän on askarrellut monenlaisia hienoja juttuja ja tehnyt värikkäitä piirrustuksia. Lelupäivät ovat olleet erityisen kivoja, oli hauskaa päästä viemään omia, rakkaita pehmoeläimiä välillä mukaan kerhoon. Myös kerhokirkkopäivätkin olivat hauskoja, silloin kerhossa syötiin eväitä. Ihanaa miten pienistä jutuista lapset innostuvat ja ovat todella onnellisia. Mahtavaa, että tälläistä kerhotoimintaa vielä järjestetään, iso kiitos kerho-ohjaajille kivasta kerhosyksystä! ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡