maanantai 17. joulukuuta 2018

Lastenvaatelempparit - Jouluasuja

Tässä postauksessa kerron kivoista jouluisista asuista mitä olen ostanut meidän tytöille. Olen sellainen jouluhömppä, joka rakastaa joulua ja "kaikkea" siihen liittyvää. Minusta on hauskaa ostaa lapsille jouluisia asuja. Toki pyrin miettimään vaatteita niin, että ne eivät olisi mitään pelkkiä jouluvaatteita, vaan että niitä voisi pitää muutenkin, mutta osa on kyllä ostettu ihan vaan sillä ajatuksella, että ne ovat kivoja jouluksi, hih.

Tonttulakit / Flying Tiger Copenhagen - Paita ja body / Metsola

Tänä vuonna monet "jouluvaatteet" ostin hyödyntäen black friday alennuksia tai muita joulun alla olleita tarjouksia. Olin jo syksyllä päättänyt, että haluan tytöille samisteluasuiksi Metsolan punaiset frillapaidat ja Aarrekidin porolegginsit ja satuin löytämään ne molemmat alennuksessa black fidayna. Onneksi googlettelin ja maltoin odottaa niiden ostamista, koska onnistuin saamaan ne edullisemmin.

Paita ja body / Metsola - Legginsit / Aarrekid

Helmiltä löytyy parin vuoden takaa ostamani punaiset Vimman lettivaatteet, jotka vielä hyvin mahtuvat. Ostin silloin vähän reilumpaa kokoa, että ne menisivät mahdollisimman pitkään. Toki näitä vaatteita on pidetty muulloinkin kuin joulun tienoilla, hih.

Mekko ja legginsit / Vimma

Vilman punainen paita/mekko on Helmin vanha, mutta niin kaunis, että halusimme sen ehdottomasti myös Vilman käyttöön. Värinsä sekä kokonsa puolesta se sopii todella hyvin Vilman päälle nyt joulun aikoihin, hih. Punaiset housut ja kuviollinen body ovat molemmat tulleet äitiyspakkauksen mukana.


Body ja housut / Äitiyspakkaus

Lidlissä oli todella kivoja jouluisia vaatteita alkukuusta, ostimme Helmille poropaidan ja sukkia, Vilmalle ihanan lumiukkobodyn ja suloisen my first christmas bodyn, kivoja jouluisia vaatteita edullisesti.

Paita / Lidl - Tonttulakki / Flying Tiger Copenhagen - Legginsit Citymarket

Bodyt / Lidl

Tämä poro/bambi asu on mielestäni yksi Vilman suosikkivaatteista tällä hetkellä, niin söpöt! Löysin haalarin, myssyn ja bodyn Citymarketista.

Myssy ja haalari / Citymarket

Myssy ja body setti / Citymarket

Tyttöjen punaiset tonttulakit on tosiaan ostettu Flying Tiger Copenhagenista. Siinäpä taitaa sitten olla kaikki sellaiset jouluiset asut. Toki kaikki vaatteet näyttävät jouluisille silloin, kun heillä on tonttulakit päässä, joten jouluista tunnelmaa saa helposti millä vaatteilla tahansa. Tykkään kuitenkin jouluna hömpötellä myös sellaisilla selkeästi jouluteemaisilla vaatteilla mm. yllä olevilla porovaatteilla, hih. Lapsille kyllä löytyy monenlaisia ihania jouluasuja, mutta mitäköhän sitä itselle pukisi jouluna?

Tonttulakit / Flying Tiger Copenhagen - Body ja paita / Metsola

Tämä onkin nyt sitten tämän vuoden viimeinen Lastenvaatelempparit -postaus. Syksyllä aloitin tämän lastenvaatteisiin liittyvän postaussarjan. Tämä on ollut kyllä kiva pikku projekti ja tästä jää lapsilleni kivoja muistoja heidän ihanista ja kauniista lempparivaatteista.


Ensimmäisessä postauksessa syyskuussa kerroin mistä on kyse ja siinä oli kuvia muutamista kivoista asuista. Lokakuun postauksessa esittelin teille tyttöjen syksyisten vaatekaappien sisällöt. Marraskuussa samisteltiin ja kerroin minkälaisia samanlaisia vaatteita siskoksilta löytyy. Ajattelin, että haluan ehdottomasti tässä joulukuun postauksessa fiilistellä joulua ja kivoja sesonginmukaisia asuja. Saa nähdä mitä ensi vuonna keksin, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡