sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Kolmas adventti

Tänään sytytettiin jo kolmas adventtikynttilä, joulu lähestyy hurjaa vauhtia. Meillä tämä kolmas adventti oli aika vauhdikas, lapset menivät mummille ja ukille leikkimään, me teimme Pekan kanssa viimeisiä joululahjahankintoja ja hoidimme jouluisia askareita.


Aamulla lasten joulusukkiin tonttu oli tuonut yllätykset, niin kuin jokaisena adventtina meidän uuden jouluperinteen mukaan. Tällä kertaa Helmin joulusukasta löytyi kirje ja kirjanmerkki "ihana lukuhetki" -tekstillä. Kirjeessä luki vihje, että kuusen alta löytyisi kirja, joka ei joulusukkaan mahtunut. Helmi oli innoissaan uudesta Joulupukki ja noitarumpu kirjasta, sillä tykkää kyseisestä elokuvasta todella paljon, hauskaa että kirjanmerkin avulla oikea sivu on helppo löytää silloin, kun kirja jää kesken, hih. Vilman joulusukasta löytyi vanerinen joulukuusenpallo, jossa lukee VILMA. Nyt molemmilta tytöiltä löytyy omat nimikoidut joulukoristeet. Kuluneen viikon aikana olemme tehneet Ipanaisen ihanien yhteisten juttujen joulukalenterin kivoja tehtäviä. Täältä näet meidän toisen adventin kuulumisia ja mitä muita hauskoja jouluisia tehtäviä olemme tehneet.
  • 10.12 Tonttudisco
  • 11.12 Huomaa hetki
  • 12.12 Askarrellaan joulumaisema
  • 13.12 Kierrätyshaaste
  • 14.12 Kiitolliset laput
  • 15.12 Jouluinen nurinkurin päivä
  • 16.12 Valokuvametsästys

Kotona on niin kaunista ja tunnelmallista, joku päivä kirjoittelen enemmänkin meidän jouluisesta sisustuksesta. Enää viikko ja yksi päivä, sitten saa nauttia herkullisesta ruuasta, läheisten seurasta, lasten riemusta ja ihanista lahjoista, hih. Ihanaa joulun odotusta!  ♡


Huomasitteko jo instagram-tililläni @laurahassu kolmannen järjestämäni adventtiarvonnan? Käykää osallistumassa, arvonta päättyy tiistaina 18.12.2018. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡