lauantai 29. joulukuuta 2018

Välipäivien kuulumisia

Joulukuu, varsinkin muutamat päivät ennen joulua ja pyhät ovat aika kiireistä aikaa, ainakin meillä. Paljon hoidettavia askareita, monenlaista tekemistä, kyläilyä ja haudoilla käymistä. Joulu on ihanaa aikaa, mutta samalla aikamoista touhottamista. Kyllä me vähän ehdittiin huilaillakin, mutta tuntuu, että nyt välipäivien aikana meillä tytöillä on oikeasti ollut aikaa lepäillä ja olla vaan. Valitettavasti isi-kulta on joutunut raatamaan töissä. Onneksi jouluna kuitenkin oli vapaata ja huomenna saamme viettää laatuaikaa yhdessä ♡ Talvella jossain vaiheessa olisi tarkoitus pitää isyysvapaita.


Vaikka olemme olleet joulun jälkeen aika väsyneitä (osittain myös Vilman muutamien huonojen öiden takia). Niin siitä huolimatta meillä on ollut kivoja päiviä. Olemme joulun jälkeen olleet rennosti, köllötelty, luettu yhdessä kirjoja ja katseltu meidän lemppariohjelmia telkusta. Meillä on ollut aikaa sylitellä, hassutella ja halia. Olemme vielä herkutelleet ja fiilistelleet vuoden viimeisiä päiviä. Olemme olleet myös ahkeria, olemme siivoilleet, kierrättäneet roskia ja laittaneet joulukoristeet jemmaan odottamaan ensi vuoden juhlintaa.


Me saimme ihania ja tarpeellisia joululahjoja ja paljon kauniita joulukortteja, kiitos kaikille meitä muistaneille, ihanaa miten monien ajatuksissa olemme saaneet olla. ♡ Olemme erittäin kiitollisia ja onnellisia. Apu tuli enemmän kuin tarpeeseen, saimme hankittua tarpeellisia juttuja kuten uuden (toimivan) imurin, Vilmalle lämpöpussin ja kantorepun, kirjakerhon jäsenyyden, Helmille uuden pussilakanan, (mietinnässä myös "kirjoituspöydän" hankinta) +. Tytöt ovat leikkineet uusilla kivoilla leluilla, joista riittää iloa varmasti pitkäksi aikaa, lahjaksi tuli myös kauniita vaatteita, yöpukuja ja kuolalappuja, jotka tulivat enemmän kuin tarpeeseen. Muutamat niistä ovat olleetkin jo käytössä. Nyt kaikki uudet ihanat tavarat ja vaatteet ovat löytäneet omat paikkansa.


On kiva vastaanottaa tuleva uusi vuosi siistissä kodissa. Toivottavasti teilläkin oli ihana joulu, ollut kivaa tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa nyt välipäivinä. Ihanaa vuoden viimeistä viikonloppua ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡