sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Kaunis kukkiva toukokuu

Toukokuu on niin kaunista ja taianomaista aikaa, kun luonto herää eloon talven jälkeen. Tässä lähiaikoina olemme saaneet ihastella upeita kukkivia puita ja kasveja, vihreyttä vehreyttä, ihanaa!

Minulla on tapana keväisin tehdä postaus kevään väriloistosta. Harmittaa vähän, kun loppuraskauden vaivat ovat vaikuttaneet siihen, että en ole pystynyt kuvaamaan ihan niin kuin olisin halunnut. Myös monien päivien sateet ja koleus tekivät sen, että ei kuvausfiilistä ollut. Näiden syiden takia myös meidän perinteinen keväinen retki Kotkaan Katariinan meripuistoon piti jättää tekemättä. 
Harmillista, että sateet tekivät joidenkin puiden kukkaloistosta aika lyhyen, onneksi kuitenkin sain ihania kuvia muistoksi ja vieläkin osa puista kukkii. 

Tytöistä on ollut kiva ihastella kukkia ja poimia niitä omalta pihalta. Teimme viikko sitten pienen tyttöjen retken S-kummin kanssa Kymijoen rantaan kuvailemaan. Tänä viikonloppuna palasimme samaan paikkaan nyt isin kanssa ulkoilemaan ja ottamaan kivoja kuvia. Menimme Kuusankoskelle joenrantaan, koska se on lähellä, myös auton saa lähelle ja paikka on nopeasti katseltu. Siksi koska liitoskipujen takia liikkuminen on minulle hankalaa ja kivuliastakin. Alueelta myös löytyi useampia kukkivia puita.

Haaveilen siitä, että myös omalla pihalla olisi enemmän kukkivia puita. Meidän pihalla vaan kasvien ja puiden suhteen menestys ei ole ollut kummoinen, heh. Voihan se olla, että aiemmin meillä on ollut vain huonoa tuuria. On ollut tosiaan kiva seurata puiden kukintaa. Ihanaa, kun kesä tulee ja myös yhä useammat kasvit alkavat kukkimaan. Minulle kauniit kukat tuovat paljon iloa ja piristystä! Kiitos kaunis kukkiva toukokuu ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡