sunnuntai 16. toukokuuta 2021

Kesäinen piknik takapihalla

Voi että miten upeista keleistä olemme saaneet nauttia. Tuntuu jo niin kesältä. Ihanaa kun puihin on tullut lehtiä ja lämpö on hellinyt meitä. Minä en liitoskipujen takia kummoisiin suorituksiin pysty, mutta onneksi kuitenkin ulkoilu omalla pihalla onnistuu. 


Isi oli iltavuorossa. Halusin ilahduttaa tyttöjä ja keksiä jotain kivaa spessua tekemistä järjestämällä kesäisen herkku piknikin meidän takapihalla. Se oli heidän mielestään ihana yllätys. "Olet äiti maailman paras äiti".Istuimme viltillä ja herkuttelimme mansikoilla, mustikoilla, vesimelonilla, viinirypäleillä, sipseillä ja poppareilla. Hauskaa, että marjat ja vesimeloni oli lapsista kaikista parhaimmat herkut. Ihania kesäisiä makuja. Tytöt esittivät vuoron perään esityksiä, mm imitoivoivat televisiosta tuttuja piirrettyjä hahmoja. Se oli heidän oma ideansa. Aika hauskaa! "Äiti voidaanko huomennakin järjestää piknik takapihalla?" Napostelu ulkona oli niin hauskaa. Se oli minusta kiva ajatus, miksei! Ajattelin, että voisimme syödä vaikkapa välipalan ulkona. 

Viikonloppuna vietettiin paljon aikaa pihalla. Tytöistä oli hauska leikkiä hiekkalaatikolla ja leikkimökissä, pomppia trampalla, piirtää liiduilla ja puhaltaa saippuakuplia. Ajella potkulaudalla ja potkupyörällä. Tuotiin myös keppihevoset ulkoilemaan, lapset tekivät niille hauskan esteradan. Ihanaa, kun on oma piha missä on paljon viihdykkeitä ja kivaa tekemistä lapsille. Tuli vähän myös leikittyä vesileikkejä, kun toimme kylppärissä säilössä olleen leikkipöydän taas kesäksi ulos.  Me niin nautimme näistä lämpimistä päivistä. Ihanaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡