sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Tyttöjen viikonloppu

Meillä oli kiva tyttöjen viikonloppu, kun saimme S-kummin meille yökyläilemään pe-su. Isi oli poikien kanssa juhlimassa.

Oli hauska viettää tyttöjen kesken laatuaikaa ennen vauvan syntymää. Söimme hyvin ja herkuttelimme. Perjantaina haimme hesestä sapuskaa, lauantaina teimme tacoja ja tortilloja. Sunnuntaina tein jämistä tortillakeittoa. Viikonlopun aikana paistoimme myös lettuja ja söimme jätskiä. 


Pelasimme lautapelejä mm. muuttuvaa labyrinttia, leikimme mm. poneilla ja katsoimme elokuvan Toy Story 4, Peppi Pitkätossua ja Suurmestarin. Lauantaina kun tytöt menivät nukkumaan, me kummin kanssa illalla/yöllä seurattiin Euroviisufinaalia. Suomelle tuli toiseksi paras sijoitus koskaan, kuudes sija, vau! 


Ulkoilimme omalla pihalla ja teimme pienen retken Kymijoen rantaan Kuusankoskelle ihastelemaan kukkivia puita. Harmi vain, että valitsimme retkelle vähän huonon ajankohdan. Kotipihassa aurinko paistoi, perillä aika äkkiä alkoi satamaan ja ukkostamaan. Onneksi ehdimme hetken ihastella puiden upeaa kukintaa ja saimme kivoja kuvia muistoksi. Meillä oli tosi kiva tyttöjen viikonloppu, mutta oli ihanaa sunnuntaina saada isi kotiin. Meillä oli ehtinyt tulla ikävä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡