tiistai 31. tammikuuta 2017

Duplo-kylä

Yksi ilta leikimme ja rakentelimme koko perhe yhdessä Duploilla. Helmi sai syntymäpäivälahjaksi Duplo -junaradan ja ajattelimme, että olisi hauskaa rakentaa sen ympärille pieni Duplo -kylä. 



Helmi tykkää leikkiä Duploilla. Rakentelimme yhdessä Helmin olemassa olevista Duploista taloja ja linnoja junaradan ympärille. On hauskaa laittaa juna liikkumaan ja miettiä minkä talon eteen se seuraavaksi pysähtyy. Helmistä on myös hurjan hauskaa kuljettaa eläimiä junaradan yli ennen kuin juna tulee kohti. Jännää, ehtivätkö eläimet ajoissa pois junan alta, hih. Nyt Helmillä on tavallaan myös monta pientä nukkekotia, jossa hahmot voivat asua ja vierailla toistensa luona. 



Kaikki rakentelu on isin mieleen, joten Pekka rakensi suurimman osan taloista, me Helmin kanssa vähän auttelimme, hih. Oli jännää huomata, miten paljon Duploja Helmille on jo ehtinyt kertyä. Nyt sen vasta jotenkin kunnolla tajuaa, kun kaikki Duplot on koottu. Toivomme kyllä, että Helmi saisi jatkossakin niitä lahjaksi. Olen sitä mieltä, että mitä enemmän niitä on sitä luovempi pystyy olemaan. Duplot ja Legot ovat mielestäni leluja, joita ei voi olla liikaa, oikeastaan mitä enemmän niitä on, sen hauskempaa on, hih! 



Duploissa ei ollenkaan haittaa se, vaikka lahjaksi tulisi samoja pakkauksia, sillä samoista palikoista voi rakentaa hyvinkin erilaisia ja monenlaisia juttuja. Helmi tykkää rakentaa torneja ja asetella Duploja ison alustan päälle. Helmistä on myös hurjan hauskaa availla talojen ikkunoita ja laittaa niiden sisään eläimiä. Tällä hetkellä prinsessa-hahmot kiinnostavat myös kovasti. Usein Helmi tutkailee, nimeää ja ihastelee kaikkia pieniä eläimiä ja asettelee niitä alustalle. Nyt eläimet ovat valloittaneet Duplo -kylän ja ne kulkevat siellä vapaasti katselemaan ohi kiitävää junaa ja ilahduttamaan Duplo -kylän asukkaita, hih. 



Emme ole raaskineet purkaa Duplo -kylää, vaan siitä on tullut osa Helmin huoneen sisustusta. Kivaa kun Helmillä on oma ihana huone, missä Duplo -rakennelmat mahtuvat hyvin olemaan. Ja miten ihanaa, että niillä on leikitty joka päivä! Voi olla että Helmi haluaa silti joku päivä rakentaa niistä jotain ihan muuta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡