keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Tuutilullan superkiva bloggaajakilpailu

Tuutilulla järjestää tämän superkivan kilpailun bloggaajille! Tarkoituksena on tehdä keväinen kollaasi Tuutilullan ihanista tuotteista. Paras postaus voittaa lahjakortin kyseiseen verkkokauppaan. Minulle keväisistä tuotteista tulee mieleen ihanat uudet kevätvaatteet, mutta myös uusi keväinen ilme lastenhuoneeseen. Siksi minun tekemään kollaasiin pääsi kauniita lastenvaatteita sekä suloisia sisustusjuttuja!



Nämä kauniit Blaa!:n collegetunikat ja kaunis mekko valikoituivat kollaasin siksi, koska ne ovat käytännöllisiä, yksinkertaisen tyylikkäitä ja ne sopivat mielestäni yhteen monien vaatteiden kanssa. Miellän keväisen vaatteen pitkähihaiseksi, sellaiseksi vaatteeksi, joka sopii hyvin ohuen kevättakin alle, aurinkoisina päivinä voi kulkea ulkona myös takki auki, eikä tule vilu. Näitä kauniita Blaa!:n vaatteita voi käyttää loppukeväästä lämpiminä päivinä myös sellaisenaan eli leikkiä ulkona ilman takkia (ennen kesäisiä t-paita kelejä). Näiden vaatteiden monipuolisuus piilee siinä, että niitä voi kevään jälkeen käyttää myös viileinä kesäpäivinä ja ehdottomasti myös syksyllä ja talvellakin. Mahtavaa!



Keväisin on mukava sisustaa ja antaa uusi ilme lastenhuoneelle. Mielestäni keväisen fiiliksen lastenhuoneeseen tekee kirkkaat iloiset värit ja niitä löytyy ihanista A Little Lovely Companyn tuotteista. Yksisarviset viiri on pirteä ja kaunis. Sateenkaarista tulee mieleen lämmin ja aurinkoinen päivä sateen jälkeen. Ihaniin lämpimiin päiviin kuuluu ehdottomasti myös jäätelö. Tämä suloinen jäätelövalaisin löytyy meiltä ja se on ollut Helmillä monenlaisissa leikeissä mukana. Se sopii mainiosti lastenhuoneen sisustukseen ja siitä tulee niin kiva keväinen fiilis!

Osallistun tällä postauksella tähän kivaan Tuutilullan järjestämään bloggaajakilpailuun! Jos kiinnostuit ja haluaisit ottaa osaa kilpailuun, niin osallistumisohjeet löytyvät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡