sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Isänpäivä

Meillä isänpäivä ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sillä Pekalle oli laitettu isänpäivä työpäiväksi ja kukaan ei suostunut vaihtamaan hänen kanssaan työvuoroa. Eli siis Pekka joutui töihin. Onneksi aamulla ehdimme silti juhlimaan isiä, herättelimme hänet suukoilla ja haleilla. Minulle oli käynyt vähän nolo moka, sillä meillä oli tyhjät kaapit ja minun piti yrittää loihtia Pekalle herkullinen aamiainen. Sain kuin sainkin meidän jäljellä olevista aineksista onneksi leivottua herkullisia kinkku-juusto muffineita ja pakkasesta löytyi yhtä Pekan suosikkijäätelöä: minttua sekä tietysti keitin kahvia. Isi sai suukkojen ja halien lisäksi myös paketin, hih. Helmin kanssa askartelimme isille (+papoille, ukille ja ugulille) Suomi 100v hengessä Suomen lippu kortin ja kerhossa kravattikortin. Lahjaksi olimme ostaneet lottokupongin, arvan ja namusia.




Menimme illalla Pekan töiden jälkeen juhlimaan Ukkia (Pekan isää), Pappaa (minun isää) ja P-pappaa (minun pappaa). Onneksi Pekalla oli lyhyt työpäivä, että ehdimme vielä illalla kyläilemään. Kävimme toivottamassa "hyvää isänpäivää" myös minun (toiselle) Papalle ja Pekan Papalle=Helmin isopapalle, jotka ovat jo taivaan kodissa.



Harmittaa Pekan puolesta, että hänelle napsahti työvuoro, sillä Pekka olisi kyllä ansainnut mukavan rennon päivän ja meidän kokopäiväisen hemmottelun. Pekka on maailman paras isi meidän rakkaalle tyttärelle ♡



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡