lauantai 9. joulukuuta 2017

Luukku 9 - Joulukoristeet


Kodin koristeleminen on ihanaa, sillä näin pääsee paremmin joulutunnelmaan. Kasasimme joulukuusen ja laitoimme siihen valot, aiomme pitää kuusen vielä toistaiseksi simppelinä. Kaivoimme joulukoristeet varastosta ja laitoimme ne esille. Kuusen lisäksi meiltä löytyy joulutähtiä, erilaisia valoja, kynttelikköjä, kaunis Marimekon pöytäliina ja pieniä kivoja ykstyiskohtia.


Äitini on ostanut meille vuosien varrella kauniita Villeroy Boch koriste-esineitä, jotka pääsivät tänä vuonna hyllylle. Viime jouluna ostin meille ihania Pikkunorsun joululaulukortteja, jotka olen kehystänyt. Niillä saa helposti jouluisen tunnelman aikaiseksi. Tällä hetkellä uusimpia joulukoristeitamme ovat marraskuussa Prismasta ostamani mustavalkoinen olkipukki ja äitini tekemä kaunis muumitalo.



Viime vuonna kotiutin meille Puine:n pienet vaneriset joulupallot, jotka on ihanan jouluisia, täksi jouluksi tilasin uuden joulupallon, jossa on Helmin nimi. Piti käydä pihalta hakemassa kuusenoksa, johon nämä joulupallot sai kivasti aseteltua.



Keittiön puolella hyllyä koristaa talviset muumimukit, lightbox jouluisella tekstillä, Aarikan tonttuja, muumikynttilä sekä äitini meille tekemä piparikranssi.



Helmi tykkää kuunnella joululauluja, tanssia, koristella kotia ja tutkia erilaisia koriste-esineitä, varsinkin joulukuusta. Minusta on ihanaa nyt kun koristeiden myötä koti näyttää ja tuntuu jouluiselle. ♡



Olisi kiva kuulla minkälaisia joulukoristeita teiltä löytyy vai löytyykö?  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡