tiistai 2. tammikuuta 2018

Uusi vuosi

Meillä uudenvuodenaatto alkoi aika kivasti. Nukuimme pitkään ja Pekka paistoi meille lettuja. Ulkoilimme, Helmi kiipeili lumikasoissa ja leikki omalla pihalla. Otimme kuvia ja poltimme tähtisadetikkuja.



Muutenkin meillä oli kiva päivä tiedossa, kun saimme ystäviä kylään. Herkuttelimme ja kilistelimme uudelle vuodelle (minä luonnollisesti Helmin kanssa alkoholittomilla versioilla). Pojat menivät saunomaan ja me tytöt leikimme Duploilla, pehmoilla ja perustimme pystyyn pienen bändin, kun Helmi halusi soittaa soittimilla, hih, pelasimme myös Chocoa.




Ystävämme jatkoivat illalla matkaa ja aika nopeasti sen jälkeen Helmi nukahtikin. Helmi ei tykkää raketeista, joten ihan hyvä, että neiti nukahti. Me kävimme puolenyön maissa ampumassa Pekan kanssa muutaman raketin ja katselimme pihallamme upeaa "valoshowta". Meidän pihalta on aika hyvä näkyvyys joka puolelle ja näimme hienoja ilotulituksia ympärillämme. Ajattelimme, että pari rakettia riittävät ihan hyvin, kun näkee näitä muutenkin, hih.



Kun vuosi vaihtui mietimme Pekan kanssa tätä tulevaa vuotta ja mitä kaikkea ihanaa se tuo tullessaan. Samalla muistelimme jo menneitä vuosia ja olimme tyytyväisiä, että aika menee eteenpäin hehe. Muistelimme aikaa sinkkuina, elämää ennen kuin perustimme perheen ja totesimme, että ollemme kyllä niin onnekkaita, kun olemme löytäneet toisemme, menneet naimisiin ja perustaneet perheen. Tämä kaikki tuntuu niin oikealta. Ja vaikka monet suuret unelmat ovat jo käyneet toteen, niin on mahtavaa huomata, että joka vuosi tulee uusia haaveita, uusia kivoja juttuja mitä odottaa. Niin myös tänä vuonna, hih. Samalla vuoden vaihtuminen myös jännittää. Tuleeko vuosi menemään niin kuin on ajatellut, selviääkö yllättävistä haasteista ja osaako heittäytyä hetkeen? Toteutuvatko toiveet ja suunnitelmat, tuleeko vastaan ihania yllätyksiä?


Teinkö uudenvuodenlupauksia? No en, mutta to do -listan kylläkin. Näitä asioita haluan tehdä ja saavuttaa vuonna 2018.

- Rakastaa
- Nauttia arjesta
- Käydä treffeillä Pekan kanssa
- Nähdä ystäviä ja kavereita
- Tehdä hyviä tekoja
- Syödä vähän terveellisemmin
- Liikkua enemmän
- Löytää aikaa blogille
- Kehittyä bloggaajana
- Kehittyä valokuvaamisessa
- Kuvata paljon
- En silti raahaa aina kameraa mukanani
- Kasvattaa
- Opettaa Helmille uusia asioita
- Nähdä, kun Helmi kasvaa ja oppii uutta
- Stressata vähemmän
- Käsitellä surua
- Olla rohkeampi ja haastaa itseäni
- Tehdä ja mennä mukavuusalueen ulkopuolelle
- Nauttia raskaudesta
- Kuvata vauvamasua ja kirjata ylös raskauden kulku
- Saada lapsi 
- Nauttia vauva-ajasta
- Oppia uusi arki kahden lapsen kanssa
- Löytää aikaa parisuhteelle
+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡