tiistai 23. lokakuuta 2018

Meidän syksyinen koti

Miltä meidän syksyinen koti näyttää? Kirjoittelin alkusyksystä ihastuksestani okraan, sitä tai muita syksyisiä sävyjä löytyykin meiltä jokaisesta huoneesta ja myös lastenvaatteista, hih. Olohuonetta olen paljonkin kuvannut, sillä se on huone missä vietämme eniten aikaa. Halusin kuitenkin tuoda jokaiseen huoneeseen syksyisen fiiliksen.
Keittiön Muumihyllykin päivitettiin syksyisemmäksi. Olohuoneeseen ostimme Ikeasta okran värisiä tyynyliinoja, ja tilasin Ukrainasta Omolokon ihanan okran värisen lehtimaton Vilmalle. Harmittaa vain, että Suomen posti sössi ja pakettini oli ollut yli kuukauden hukassa. No onneksi matto lopulta kuitenkin löysi perille ja ehdimme sitä vähän aikaa pitämään, ennen kuin syyssisustus vaihtuu jouluiseksi. Leikkimaton toinen puoli sattuu olemaan harmaa, joten onneksi siinä ei sitten myöhemmin ole niin syksyisiä viboja. 


Sekä meidän makuuhuoneesta, vauvanurkkauksesta kuin Helminkin huoneesta löytyy ripaus okraa. Helmin huoneen ihanat syksyiset tyynyt löytyvät Ikeasta ja H&M Homesta. Tuo sateenkaari tyyny oli yksi "ihan pakko ostaa" ostoksista, todella söpö. Myös toinen H&M:stä ostetuista tyynyistä ihanalla "this is my happy place" tekstillä on kiva yksityiskohta lastenhuoneessa. Ne sopivat syksyyn, mutta ovat kuitenkin ajattomia ja sopivat huoneeseen ympäri vuoden, hih. Tuo Helmin päällä oleva mekko on ollut yksi tämän syksyn suosikeista, aivan ihana!Innostuin sisustamaan meidän makuuhuoneessa olevaa vauvanurkkausta, mielestäni siitä tuli söpö ja kaunis. Tilamaani lehtimatto tuo kivan syksyisen fiiliksen Vilman omaan paikkaan, hih. Toistaiseksi vielä Vilmalla ei ole omaa huonetta, joten hän majailee meidän makuuhuoneessa. Vielä hän ei tosin ole omassa sängyssään juurikaan nukkunut, mutta on kiva, että se on siisti ja kutsuvan näköinen. Tosin täytyy myöntää, että aina välillä se täyttyy roinasta, hih. 


Olen niin ihastunut okraan, mielestäni se sopii kivasti yhteen harmaan kanssa. Me nautimme vielä syksyisestä sisustuksesta ennen joulusesongin alkamista, hih. Me aloitamme joulukoristelut usein Helmin synttäreiden jälkeen, marraskuun loppupuolella. Mutta tosiaan tällä hetkellä meidän syksyinen koti näyttää siis tältä, hih. 

1 kommentti:

  1. Moikka, aivan ihana tuo vauvan lehtikuvioinen leikkimatto. Onko sulla kokemusta muista Omolokon tuotteista vai tilasitko vain tuon leikkimaton? Ilmeisesti toimivat ainoastaan etsy.comin kautta? Muuta virallista verkkokauppaa tai sivustoa en ainakaan löytänyt.

    Solina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡