sunnuntai 19. marraskuuta 2023

Joulu alkaa hiipiä mieleen ja kotiinkin

Nyt kun marraskuun puoliväli on ylitetty joulu hiipii mieleen entistä enemmän. Joulua alkaa myös vähän näkymään kotonakin, vaikka punaiset yksityiskohdat ja kuusi laitetaan esille vasta joulukuussa.


Olemme katselleet muutamia jouluelokuvia, lukeneet jouluisia kirjoja. Olen virkannut jouluisia juttuja joululauluja kuunnellen, youtubesta takkatulta katsellen, hih. On tullut jo myös askarreltua monenlaista, varsinkin lasten nukkekoteihin. Tämä söpö setti menee lahjaksi yhdelle ihanalle pienelle tytölle. ♡


Ihanaa, kun saimme tänne Kouvolaan pikkuisen lunta, vaikka lunta tulikin vain ihan pieni kerros. Valitettavasti se alkaa kohta jo katoamaan. Valkoinen maisema tuo aina niin ihanaa jouluista tunnelmaa. 


Sohvalle ja makuuhuoneeseen on vaihdettu kuusitekstiilejä. Hyllyille on hyppinyt poroja, hih. Tietenkin kotiin on lisätty paljon kynttilöitä ja kausivaloja, niin sisälle kuin ulos.


Olemme kierrelleet kaupoissa ihastelemassa jouluista tunnelmaa. Ostaneet ihania koristeita ja toivottavasti mielekkäitä joululahjoja läheisille. Sain äidiltäni herttaisen Villeroy&Boch joulupukkimukin. Aion ottaa sen käyttöön heti joulukuussa.


Miksi me koristelemme kotiamme jouluiseksi kunnolla vasta joulukuussa? Siksi, koska meidän rakas esikoinen on syntynyt marraskuussa. Haluamme marraskuun olevan ennen kaikkea hänen synttärikuukausi, vaikka se joulu mielessä onkin. Marraskuun lopussa juhlitaan ja koristellaan synttärikoristeita, kun meidän H täyttää 9 vuotta. Sen jälkeen on vasta joulun vuoro. ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡