sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Reissu Kuopioon

Me vietimme syyskuun viimeisen viikonlopun Kuopiossa. Oli niin kivaa päästä pitkästä aikaa hotelliin koko perheen kanssa. Löhöiltiin, saunottiin, herkuteltiin ja katsottiin Masked Singer. Voi että miten hauskaa, kun juuri Kuopiossa ollessamme Masked Singerissä maskin poisti Kalakukko. Lapsista hotellin akvaario, söpö pieni leikkipaikka ja aamupalabingo olivat kivoja, minä innostuin ihastelemaan hotellin käytävällä kaapissa olleita Barbie nukkeja, vau miten hienoja. 


Tärkein syy Kuopion vierailullemme oli sukulaisten näkeminen, erityisesti isomummin ja hänen luonaan kyläily. Lapsista oli hauskaa tavata ensimmäistä kertaa heidän isin puolen pikkuserkkuja. Hyvästelimme sukulaisten kanssa meille rakkaan Ugulin. Onneksi hän sai elää hyvän pitkän elämän. Luopuminen on haikeaa, mutta onneksi kaikki kivat muistot säilyvät. 



Tietenkin Kuopiossa käydessä meidän täytyi mennä ostoksille, mm. lelukauppaan. Hotellista saimme pienet alekupongit mikä tietysti ilahdutti. Veimme lapset leikkimään Brahen puistoon ennen pitkää automatkaa. 


Kuopiossa näytti paikoitellen kauniin syksyiseltä, toisaalta jopa melko kesäiseltä, hih. Automatkat 3-4 tuntia lasten kanssa sujuivat hyvin. Saimme auton ikkunoista ihastella ruskaa, metsää, järviä, lampia sekä peltoja. Näimme joutsenia, hanhia ja hirven pelloilla, koiria, harakoita, hevosia sekä suuria lintuparvia taivaalla. Maailmassa on paljon ihmeteltävää, kun vain osaa katsoa. 



Ps. Pekka ajoi autoa,  minä kuvasin. Halusin vain kertoa, että kukaan ei luule, että kuski olisi kuvannut. Meille on tärkeää olla tarkkana liikenteessä. Turvallisia kilometrejä muillekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡