keskiviikko 28. elokuuta 2019

Tykkimäen päättäjäiset

Olimme viime viikonloppuna Tykkimäen päättäjäisissä. Hauskaa, että H pääsi vielä käymään laitteissa ennen kuin huvipuisto meni tämän kesän osalta kiinni. Myös pikkuinen V kävi muutamassa laitteessa isin ja siskon kanssa: Riemurallissa Heppakarusellissa Safarissa.


Tänä kesänä H pääsi pituutensa puolesta uusiin laitteisiin mm. Pilvenpyörään, Calypsoon ja Autoradalle. Niiden lisäksi hän kävi kaikissa pienten laitteissa ja Teekupeissa, Safarilla, Tornissa, Kustiradalla sekä Heppakarusellissa.Päättäjäisiltana huvipuistossa on aina erityinen tunnelma. Ihastelimme jälleen valaistuja laitteita, ympärillä oli niin kaunista, ihmisillä hauskaa ja musiikki soi. Oli ihana seurata miten iloinen H oli laitteissa ja miten innoissaan V katseli ympärilleen. Aika mahtavat kesän päätösjuhlat.

Pääsimme paikalle jälleen vasta illalla, koska Pekalla oli työpäivä, mutta siellä oli paljon muitakin perheitä. Olimme etukäteen ajatelleet, että ostaisimme Tykkimäessä kenties kesän viimeiset pehmikset, mutta jono oli niiiiin pitkä, että jouduimme unohtamaan jätskit. Hattarakojulle ei ollut jonoa, joten lopuksi nappasimme vielä sellaisen matkaan, hih.


Meillä oli jälleen kiva kesä Tykkimäessä. Aika ihanaa, että omasta kotikaupungista, vieläpä melkein naapurista löytyy huvipuisto. Ensi kesänä odottaa uudet huvittelut ja V:kin on varmaan jo niin iso, että pääsee sitten uusiin laitteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡