lauantai 4. kesäkuuta 2022

Leevi 12kk

Leevi on 12kk ikäinen. Tänään koitti se ihana päivä, kun klo: 10.44 meidän rakas hurmuripoika täytti vuoden. Paljon onnea ihanalle synttärisankarille!


Olet iloinen ja vauhdikas poika. 11kk loppupuolella muutaman kerran seisoit hetken ilman tukea. Sitä harjoittelet kovasti. Välillä huomaamatta irroitat kädet tv-tasolta tai sohvalta. Hauskaa! Kaukosäätimet, ohjaimet ja imuri, ne kiinnostavat sinua kovasti. Imuria olet tutkinut päivittäin jo monta kuukautta. Se on jännä kapistus. Tykkäät käppäillä kävelykärryllä, leikkiä palikoilla, aktivointihärpäkkeillä ja katsella kirjoja. Jaksat ihmetellä kirjan sivuja pitkään. Käsinuket ovat hauskoja ja tietenkin sinun hyppivät ja karjuvat dinopehmot. Äiti hyppyyttää ja ääntelee dinoääniä, heh. Sinä nauravaisena katsot äidin hassutteluja ja osaat itsekin tehdä dinon murinaa ja hyppyyttää dinoja.Sinulle taitaa tulla lisää hampaita, kun kaivelet sormilla suuhun ja syöt/pureskelet kaikkea mahdollista. Olet kuitenkin hyväntuulinen ja nukut yleensä hyvin omassa sängyssä kokonaisia öitä, pitkiä unia 8-12 tuntia. Joskus, jos keskellä yötä heräät, sinut nostetaan viereen jatkamaan unia. Olet siirtynyt viikko sitten nukkumaan vain yhdet päiväunet mistä olemme ihmeissämme. Päikkärit kestävät yleensä 2-3 tuntia. Nukut ne omassa sängyssä tai rattaissa. Olet myös reipas syömään, vaikka välillä sinulla on niin kova vauhti, että ruokaa on pitkin poikin, heh. Kaikista kivointa on syödä itse sormiruokailemalla. Nyt on aika siirtyä korvikkeesta pois. Jännää. Sinä et tosiaan ole enää mikään pieni vauva, vaikka pieni vielä oletkin. 


Ps. Kiitos hani kuvausavusta. Pekka asetteli viltit, kortin, ankan sekä poitsun. Koska minä en lonkkakivun takia pysty poitsua kunnolla nostamaan enkä kumartumaan. Saimme yhteistyöllä kivat 12kk kuvat otettua ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡