keskiviikko 1. elokuuta 2018

Keppihevostelua

Keppihevosrakkaus on rantautunut aika isosti tänne meillekin. Helmillä on ollut oma keppihevonen jo vuoden, mutta tuntuu, että nyt tänä kesänä Helmi on tosissaan havahtunut siihen, että hänellä on keppihevonen ja sillä on leikitty nyt entistä enemmän, hih.


Tällä hetkellä yksi Helmin lemppari ohjelmista on Pikku Kakkosen Keppihevostalli ja hän tuijottaa niitä samoja jaksoja aina vaan uudelleen ja uudelleen. Jopa minä osaan jo jaksot ulkoa, hih. Tietysti Helmin oma keppihevonen on myös Keppihevostallin fani ja se on nähnyt myös kaikki jaksot moneen kertaan.



Se on minusta niin ihanaa miten Helmi hoivaa ja hoitaa omaa keppihevostaan, joka onkin varsin söpö yksisarvinen, hih. Helmi on todella kiinnostunut muutenkin hevosista ja poneista. Helmi tietää, että ne tykkäävät heinistä ja porkkanoista, ratsastaa voi esteitä ja maastossa, hevoset voivat harjoitella myös kouluratsastusta. Hän tietää myös, että hevosen vauva on nimeltään varsa. Tiedustelin Helmiltä onko hänen keppihevosellaan nimeä ja vastaus tuli välittömästi: "sen nimi on violetti, se on tosi söpö", mutta kuulemma se tarvitsisi seurakseen kaverin, hih. Saa nähdä onko tämä keppihevostelu hetken huumaa vai onko tässä aineksia pitkäaikaiselle harrastukselle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡