tiistai 28. elokuuta 2018

Ristiäiset

Sunnuntaina 26.8. vietimme ihania ristiäisjuhlia läheisten kesken. Olin päättänyt, että en stressaa, mutta kuten arvata saattaa ei näitäkään juhlia järjestetty ilman hässäkkää, hih.


Keksin lauantaina, päivä ennen ristiäisiä, että haluankin ostaa Marimekon mekon, sillä minulla on ollut kyseisen merkin mekko myös Helmin ristiäisissä. Ja koska Kouvolassa vain yksi kauppa myy heidän tuotteitaan eikä sieltä sopivaa löytynyt niin ajelimme sitten Lahteen hakemaan minulle mekkoa Marimekon myymälästä. Vähän hupsua, mutta näin vältettiin tämän äidin asukriisi, hih. Onneksi Pekka sietää näitä minun hömpötyksiä. Tosin Pekka oli ostanut itselleen paidan perjantaina, joten ei hänkään kauhean ajoissa pukeutumisen suhteen ollut, heh. Molemmille tytöille oli onneksi vaatteet hyvissä ajoin valmiina!



Juhlia edeltävä yönä vielä tuunasimme koristeita ja etsimme tavaroita. Mm vieraskirja piti kaivaa esiin ja muistaa muutenkin ottaa kaikki tarvittava mukaan juhliin. Me emme järjestäneet juhlia kotona, koska meillä on iso lähipiiri, vieraita oli tulossa 30-40, niin kotona olisi ollut aika ahdasta. Juhlat pidettiin Moision Kartanossa, siellä on juhlittu häitämme ja vietetty myös Helmin ristiäisiä.



Olen kyllä niin kiitollinen äidilleni siitä avusta mitä saimme ristiäisiä varten, sillä jos meillä olisi ollut täysi vastuu kaikesta niin stressi ja paniikki olisi ollut varmaa. Tässä hektisessä arjessa ja väsyneenä emme millään olisi muistaneet hoitaa kaikkea, joten iso erityiskiitos äidilleni! ♡ Haluan kiittää myös kummitätiäni, joka auttoi juhlien järjestelyissä ja kälyäni, joka loihti taas upeat kakut juhliimme.



Kastaminen sujui hyvin. Vauva oli perinteisesti sylikummin sylissä, nukkui ja oli tyytyväinen. Yksi kummeista luki lasten evankeliumin, vauva kastettiin ja siunattiin, rukoilimme ja otimme vastaan Herran siunauksen. Valokuvia otettiin ja ihastelimme meidän rakasta tytärtämme, joka sai nimen: Vilma Aurora ♡ Mielestämme se on kaikista kaunein nimi juuri hänelle.



Vietimme kivan päivän läheisten kanssa, juttelimme, söimme ja herkuttelimme. Tunnelma oli mielestäni viihtyisä ja rento. Oli mukavaa miten moni meille tärkeä ihminen pääsi paikalle. Vilma nukkui monessa sylissä ja Helmi leikki pikkuserkkujensa ja ystäväni kanssa. Koska päivä oli niin hässäkkää niin oli ihanaa, että ystäväni L leikitti Helmiä ja katsoi hänen peräänsä. Kiitos myös muille Helmiä "vahtineille"! Tämä päivä oli tärkeä meille, mutta myös kummeille, heillä oli iso rooli juhlissa ja heillä on tärkeä rooli Vilman elämässä. Vilma sai itselleen ihania kummeja. ♡



Kiitos kaikille, ketkä onnittelivat meitä ja Vilmaa. ♡ Hän sai ihania kortteja ja kauniita lahjoja! Vilma on onnekas kun hänelläkin on niin paljon rakkaita ihmisiä ympärillään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡