lauantai 4. elokuuta 2018

Kestäviä ja turvallisia leluja

Tykkään leluista, jotka houkuttelevat leikkimään ja kehittävät lapsen mielikuvitusta, leluista, jotka kannustavat lasta kommunikoimaan muiden kanssa. Tykkään toiminnallisista leluista, jotka kannustavat lasta seikkailemaan, tutkimaan ympäristöä ja oppimaan uutta. Leluista, jotka ovat turvallisia, ajattomia ja kestäviä. Siksi olenkin niin innoissani, kun Kiddex valitsi minut PlanToys Finland brändilähettilääksi ja pääsen tekemään yhteistyötä heidän kanssaan seuraavat kolme kuukautta! Luvassa on tietoa erilaisista ekologisista kumipuuleluista ja -peleistä, meidän kuulumisia ja kivoja leikkejä: minkälaisista leluista Helmi tykkää ja minkälaisia leikkejä hän keksii?


Tämä kesä on ollut ihana ja olemme leikkineet monenlaisia kivoja leikkejä niin kotona kuin mökilläkin. Vauhdikkaan 3,5-vuotiaan kanssa tärkeää on se, että lelut, joilla hän leikkii ovat kestäviä ja turvallisia. Helmillä on hyvä mielikuvitus, hän on luova ja keksii helposti itselleen tekemistä ja kivoja leikkejä. Minkälaisia leikkejä hän keksii PlanToys kameralla ja puhelimella?


Helmi on niin onnellinen, kun sai itselleen oman kameran, hauskaa, että se on melkein samanlainen kuin äidillä. Kamera on kulkenut mukana milloin missäkin. Sillä kuvattu mm. mökin kaunista järvimaisemaa, metsää ja oman pihan juttuja. Kuvauskohteeksi ovat päässeet myös äiti, isi ja pikkusisko sekä Helmi itse. On otettu yhteiskuvia ja perhekuvia, myös Helmin ihanat pehmoeläinystävät ja muut lelut ovat päässeet kuviin. On kiva katsoa kameran linssin läpi, joka on hauska kaleidoskooppi. Kameralla kuvaa ottaessa linssin läpi näkyy monta pientä kuvaa, jännää! Hän usein ohjaa kuvattaviaan "nyt hymyä" ja kuvan otettuaan katsoo ja toteaa onnistuiko kuvat vai eivät. Minusta on ollut ihana huomata, että Helmillä on sama intohimo valokuvaamiseen kuin minulla, mistä lie opittu? Hih. Helmi keksii loputtomasti erilaisia aiheita kuvaamiseen ja kamera on päässyt mukaan moniin leikkeihin. Se on myös hauskaa, kun minä kuvailen omia juttujani, niin samalla Helmi kuvaa omia juttujaan omalla kamerallaan.



Viime kesänä ne pelottivat ja tänä kesänä ne kiinnostavat ja kiehtovat: muurahaiset. Olemme tarkastelleet niitä omalla pihalla ja varsinkin mökillä, jossa niitä näkyy enemmän. Nyt Helmi on päässyt tutkimaan pieniä muurahaisia vielä tarkemmin uudella suurennuslasillaan. Kyllä vaan, Helmin söpö puhelin, jolla on soitettu monenlaisia puheluita, otettu selfieitä ja näpytelty viestejä (leikisti tietysti) toimii myös suurennuslasina! Helmistä on ollut hauskaa tutkia maailmaa sen läpi, miten ihan pienistä jutuista tuleekin puhelimen näytön läpi katseltuna isoja. Hauskaa, että leluilla voi olla myös erilaisia käyttötarkoituksia ja lapsi keksii heti mitä kaikkea niillä voi tehdä! Puhelin ei pidä ääntä, mutta se ei ole Helmiä haitannut. Värikkäitä näppäimiä on siitä huolimatta kiva painella ja katsella minkälaisia kuvia niissä on. "Soitanko kissalle vai äitille vai isille?" Hän on kehittänyt puhelimeen oman hauskan soittoäänen, jonka hän toistaa aina kun puhelin leikisti soi: "ring ring ring, ring ring ring, puhelu, puhelu".



Minuun PlanToysin lelut tekivät vaikutuksen heti ensisilmäyksellä, josta on jo melkein puolitoista vuotta aikaa. Helmillä on ollut erilaisia kumipuuleluja jo pidemmän aikaa ja tiedän kokemuksesta sen, että ne ovat kestäviä, lelut on oikeasti tarkoitettu leikittäviksi. Tosiaan valitettavasti välillä ne saavat osakseen melko rajuakin kohtelua vilkkaan leikki-ikäisen touhutessa, milloin ne putoavat kädestä tai juostessa kolahtavat johonkin, mutta ne ovat pysyneet ehjinä. Lelut ovat myös turvallisia, PlanToys käyttää tuotteissaan myrkytöntä liimaa ja lelut värjätään myrkyttömillä kasviväreillä tai vesipohjaisella myrkyttömällä musteella. Kiddex maahantuo näitä thaimaalaisen PlanToysin kumipuuleluja, täältä löydät lelujen jälleenmyyjät ja lisää tietoa PlanToysin tuotteista. Kannattaa ottaa seurantaan blogin lisäksi myös instagram-tilini @laurahassu, päivittelen myös sinne kivoja kuvia ja infoa näistä ihanista PlanToysin tuotteista. Jossain vaiheessa myöhemmin on luvassa myös kiva arvonta, joten kannattaa pysyä kuulolla ♡ 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡