torstai 15. huhtikuuta 2021

Lastenhuoneen kevätfiilis

Lastenhuoneeseen kevätfiilistä tuo iloisen pirteät oranssit pussilakanat. Nämä Mini Rodinin pupulakanat ovat muodostuneet minulle lemppari tekstiileiksi lastenhuoneessa. Ne tuli ostettua pari vuotta sitten. Olen yrittänyt metsästää meidän tulevalle kesäkuiselle omaa pupulakanaa, mutta en ole ainakaan vielä siinä onnistunut.


Minusta on kiva sisustaa kotia vuodenaikojen ja sesonkien mukaan, myös lastenhuonetta. Se tuo kivaa vaihtelua arkeen ja se on lapsistakin hauskaa!


Suosikkeja lastenhuoneessa on ollut pupulakanoiden lisäksi myös tuo kaunis Kaverini Metsäkauris juliste ja vuodekatos. Tykkään lastenhuoneen sisustamisessa käyttää myös tyttöjen ihania pehmoleluja. Suuret pehmot ovat Ikeasta, pöllöpehmo Aarrekidin (Aarre), kissapehmon on valmistanut ruotsalainen yrittäjä Studio Bundis. Meillä lastenhuoneessa myös lelut saavat näkyä, vaikka osa niistä onkin piilossa lelulaatikossa, kaapissa tai lipastossa. Vaikka ne ovat piilossa, niin ne on helposti otettavissa ja löydettävissä.

Tiesitkö muuten, että tyttöjen huoneessa on jotain myös minun ja Pekan lapsuudesta? Tuo piianpeili on ollut aikoinaan minun huoneessa lapsuudenkodissani, Pekka taas on lapsena nukkunut tuossa samassa kerrossängyssä. Aika hauskaa!

Minusta huoneesta tuli todella kiva ja viihtyisä. Siitä tuli otettua monia ihania kuvia mitä olen jakakanut instagramissa. Ajattelin, että olisi hauska tehdä myös tänne blogiin lastenhuone aiheinen postaus. 


Olen tyttöjen kanssa jo vähän suunnitellut kesäksi lastenhuoneeseen jotain uutta. Saa nähdä minkälainen siitä silloin tulee, hih. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡