keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Vastoinkäymisten keskellä minulle on tärkeää keskittyä positiivisiin asioihin

Minulle on tärkeää elämässä keskittyä positiivisiin asioihin. Huomata ja muistaa hyviä ja kivoja juttuja.

Tässä viimeisten viikkojen ja päivien aikana meille on kuitenkin sattunut monenlaisia vastoinkäymisiä ja huolta. Mm. ongelmia auton kanssa + yllättäviä lääkärireissuja. En aio avata asioita nyt sen enempää, koska tämä ei liity pelkästään minuun. Mitään hätää ei ole, mutta kun monia ikäviä asioita kasaantuu on vaikeampi nähdä niitä kivoja juttuja. 

Minulle on kuitenkin myös vaikeampina hetkinä ja etenkin silloin tärkeää etsiä niitä positiivisia juttuja, etten vajoa liikaa synkkyyteen. Mietin aina joka päivä jonkun kivan asian. Se auttaa minua jaksamaan ja selviytymään vaikeamman ajan yli.

Se, että haluaa korostaa kivoja juttuja, ei tarkoita sitä, etteikö mitään ikävää koskaan tapahtuisi. En halua kuitenkaan liikaa jäädä murehtimaan, joten aion jatkossakin keskittyä positiivisiin asioihin. Se on mun juttu, tuo iloa ja auttaa minua jaksamaan. Haluan muistuttaa, että some ei ole koko totuus kenenkään elämästä, ei ainakaan minun/meidän elämästä. 

Päivän positiivinen: Olen kiitollinen ihanasta perheestäni, Pekasta ja lapsista, meidän lähipiiristä ja tukiverkosta. Haluan luottaa siihen, että kaikki järjestyy. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡