torstai 30. syyskuuta 2021

Syyskuun kivoimpia juttuja

Syyskuu ei ollut helpoimmasta päästä, voisi jopa sanoa, että se oli ajoittain aika raskas. Tuli mm. hammaslääkärireissuja, yllättäviä käyntejä sairaalassa ja ongelmia auton kanssa. Huolta ja stressiä. Kuitenkin niin kuin aina, haluan elämässä keskittyä positiivisiin asioihin. Huomata ja muistaa kaikki kivat jutut. Onneksi syyskuussa oli myös mukavia hetkiä.


Leevi 3kk
Meidän rakas poitsu on jo 3kk ikäinen! Hän on 3kk iässä 6,4kg ja 61cm. Meillä asustelee tyytyväinen ja hyvin nukkuva hurmuri. Ihana touhukas hymypoika. Lisää kuukausikuulumisia täällä.


Perhekerho
Aloitin V:n kanssa käymään joka toinen keskiviikko perhekerhossa. V tykkää kerhoilusta, on kiva viettää aikaa yhdessä, nähdä kerhokavereita ja askarrella. Jouduimme vaihtamaan kerhopaikkaa, sillä edellisessä paikassa ei enää perhekerhoa järjestetä. On kyllä mukavaa taas kerhoilla, sillä viime vuonna koronan takia emme ehtineet montaa kertaa perhekerhossa käymään ennen kuin toiminta loppui/jäi pitkälle tauolle. 


Isin viikon pituinen kesälomapätkä
Aika hauskaa, että Pekalla oli viikon pituinen kesälomapätkä vielä syyskuussa! Kolmen viikon pätkän hän piti kesäkuussa, kun L syntyi. Nyt oli aika koleaa ja sateista keliä mikä vähän harmitti. Oli kuitenkin ihanaa viettää aikaa yhdessä. Loma ei ollut aivan sellainen kuin olimme suunnitelleet, mutta siitä huolimatta meillä oli kivaa. 


Yllätysten päivä / yö hotellissa
Meillä on ollut syyskuussa paljon epäonnea mm. auton kanssa. Emme päässeet lähtemään kotimaan minilomalle mitä olimme suunnitelleet. Halusimme ilahduttaa lapsia ja samalla myös piristää itseämme yllätysten päivällä täällä Kouvolassa, kävimme mm ravintolassa syömässä ja yövyimme hotellissa. Siitä lisää täällä.


Auringonkukkapelto
Minulle on tullut jo perinteeksi käydä alkusyksystä auringonkukkapellolla. Kävin siellä tänä syksynä jopa kolme kertaa. Siellä on mielestäni kaunista, tunnelmallista ja inspiroivaa. Oli ihana saada näyttäviä kukkia kotiin maljakkoon. Ottaa kivoja kuvia. Huikeaa, että täällä Kouvolassa oli auringonkukkapeltoja mistä sai luvan kanssa käydä ihastelemassa ja poimimassa kauniita kukkia. Ne ilahduttivat ja piristivät! Kiitos mm. Valkealan aluetoimikunta. 

Masked Singer
Yksi meidän perheen lemppari ohjelmista alkoi elokuun lopussa. Tytöt tykkäävät laulaa ja tanssia biisien mukana ja myös itse pukeutua. On ollut hauska kotona leikkiä Masked Singeriä. Tytöt pukeutuvat erilaisiin maskeihin/vaatteisiin ja esiintyvät. Sitten täytyy huutaa "poista maski...." ennen paljastamista. Hauskaa! 


Päiväkerho
Emme vielä tänä syksynä hakeneet päiväkerhopaikkaa, koska en tiennyt pystyisimmekö sitoutumaan siihen, emmekä halunneet siksi viedä paikkaa keneltäkään toiselta. Saimme kuitenkin uudesta perhekerhopaikasta ehdotuksen, että V voisi tulla myös päiväkerhoon, halutessamme esimerkiksi vain yhtenä päivänä viikossa. Ja jos emme jonain viikkona pääsisikään, niin siitä ei tarvitsi tuntea stressiä ja toisaalta taas voimme käydä useamminkin jos jossain vaiheessa siltä tuntuu. Ryhmässä on sen verran vähän lapsia, että tällainen erikoisjärjestely onnistuu mistä olen enemmän kuin iloinen. Tiedän, että V:lla on kivaa päiväkerhossa!


Monenlaiset arjen pienet ilot
... kuten syksyinen koti, alkanut ruska, läheisten seura, lautapelien pelaaminen, elokuvien katselu, askartelu, tyttöjen viikottaiset leikkipäivät mammalla ja papalla, auringonkukat maljakossa, omenoiden kerääminen, herkuttelu, halloweenin suunnittelu, ensimmäiset joululahjaostokset, pienet retket leikkipuistoihin ja suolle... 

Jätän mielelläni syyskuun taakseni ja otan innoissani vastaan lokakuun. Silloin meillä koti puetaan halloween asuun. Tiedossa on paljon kivoja juttuja. Halloweenin lisäksi mm. upea ruska, retkeilyä, Pekan ja veljentyttöni syntymäpäivät ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡