keskiviikko 5. lokakuuta 2022

Vinkkejä mistä löytyy kivoja halloween juttuja

Syksy on täällä ja halloween lähestyy. Meidän perheessä juhlitaankin halloweenia aika isosti ja tänä vuonna olemmekin löytäneet meidän halloweenkotiin monia kestäviä koristeita mistä olemme pitkään haaveilleet.


Disney Shop Eu
Meillä on tänäkin vuonna lasten toiveesta Disney halloween teema ja siihen sopivia koristeita löytyy www.shopdisney.eu verkkokaupasta. Ostimme sieltä monta vuotta haaveissani olleen Mikki-kurpitsamukin, myös Mikki-kurpitsalyhdyn ja hauskan valonauhan. Siellä oli paljon muutakin kivaa kuten mm. erilaisia koriste-esineitä, asuja ja halloween aiheisia pehmoleluja. Otin yhdestä siellä myynnissä olleesta kummituksesta inspiraatiota ja aion sen pohjalta tehdä lapsille Disney aiheiset pehmolelut itse. Kaikki tavarat tulivat ehjinä perille ja nopeammin mitä olin ajatellut.


Flying Tiger
Tigerista löytyi haaveilemiani mukeja: lapsille omat kurpitsamukit, minulle ja Pekalle kummitusmukit. Olin pitkään haaveillut meille koristeeksi kurpitsakarkkikulhoa ja sellainenkin sieltä löytyi. Siellä oli paljon muutakin hauskaa kuten erilaisia halloweenaiheisia makeisia. Nykyään Flying Tigerilla on myös verkkokauppa www.flyingtiger.com. Voi sitä iloa ja riemua kun lapset saivat omat halloween mukit ja minä pitkään haaveilemani söpön kummitusmukin. Ostimme tuotteet Kauppakeskus Veturin Flying Tiger myymälästä.H&M 
Sieltä olemme löytäneet lapsille oranssin ja violetit kurpitsakorit karkkikierrosta varten (emme kierrä muiden kuin isovanhempien luona). Lisäksi siellä on myynnissä monenlaisia halloweenaaiheisia vaatteita, asuja ja hiuspantoja. Ostimme lapsille muutamat vaatteet kuten nämä hauskat kummituspaidat ja -mekon. Osan vaatteista tilasimme verkkokaupasta www.hm.com/fi, osan ostimme kauppakeskus Veturin myymälästä. 


Muita vinkkejä!
Halloween juttuja ja koristeita löytyy nykyään aika monista kaupoista, marketeista ja verkkokaupoista kuten esim sellaisista mitkä myyvät juhlatarvikkeita tai sisustusesineitä. Pakko vielä vinkata, että Sinellissä näkyi olevan hauskoja DIY juttuja halloweeniin liittyen. Me emme kuitenkaan niitä tarvitse, koska tänä vuonna teen/suunnittelen meidän DIY halloween jutut itse. Vastaan on tullut myös Tokmannilla kivoja vähän isompia kurpitsakoristeita. Kauniita kurpitsatyynyjä Jotexin verkkokaupassa. Halloween aiheisia lastenvaatteita löytyy myös Lindexiltä ja Mainiolla on muutamia kivoja lastenvaatteita pääkallokuosilla mitkä olisin meidän poitsulle halunnut ostaa, mutta tällä hetkellä kotiäidinbudjetti ei niihin taipunut. 


Tänä vuonna tuli ostettua monenlaisia halloweenkoristeita, koska nyt pitkään haaveilemiamme esineitä löytyi kaupoista. Aiemmin niitä ei ole löytynyt. Mitään ns krääsää en halua ostaa, vain kauniita ja/tai hauskoja kestäviä koristeita. Ostamamme vaatteetkin ovat sellaisia, että niitä voi pitää muulloinkin, kuin halloweenina. Ne ovat olleet meillä käytössä jo syyskuusta asti. Mukit, vaatteet ja koristeet tuovat meille paljon iloa. Halloween tuo meille paljon iloa pimeään syksyyn. Kannustan ostamaan halloweenjuttuja harkiten ja miettien, koska nykyään koristeita on aika paljon tarjolla. Näin ei ole aina ollut. Vaikka tänä vuonna tuli ostettua paljon kaikkea, olivat monet esineet sellaisia mistä olin jo vuosia haaveillut. Olemme Pekan kanssa aina juhlineet halloweenia, alkuvuosina koristevalikoima ei ollut kummoinen. Ostan koristeita pitkällä tähtäimellä, siksi vain sellaisia mistä todella paljon pidän. Monet koristeet ovat meillä olleet jo vuosia. Hurjan hauskaa spooky seasonia ja halloweenin odotusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡