lauantai 1. lokakuuta 2022

Lokakuu ja spooky season on viimein täällä

Lokakuu ja spooky season on viimein täällä. Sitä on meillä odotettu jo loppukesästä asti, hih. Varsinkin meidän lapset. Meillä koko perhe tykkää halloweenista, mutta meillä se on ennen kaikkea lastenjuhla! 


Ostimme lapsille omat kurpitsamukit ja voi että miten iloisia he olivatkaan! Tytöt ovat juoneet kurpitsamukeista melkein joka päivä. Poitsulle on myös samanlainen muki, mutta se on kaapissa odottamassa sitä kun poitsu kasvaa vähän isommaksi.


Kyllä tätä lokakuuta oli odotettu! Heti aamusta tytöt pukivat päälleen halloweenteemaiset vaatteet ja kaivettiin koristeita esiin. Tytöt halusivat omaan huoneeseen mm. tekemiäni Disney -viirejä ja -pehmoja. 


Tänä vuonna koristeita saatetaan laittaa muualle taloon aiempaa vähemmän, koska poitsu on siinä iässä, että hän repii ja heittelee kaikki koristeet pois heti kun silmä välttää ja saattaa syödäkin niitä. Kääk! 


Minulle aiempaa vähemmän on silti enemmän kuin monen muun kotona, koska me koristelemme kotia aika runsaasti. Heh. Tuskin kukaan muu siis huomaa koristelussa eroa kuin minä itse. Koristeita tulee olemaan nytkin melko paljon, mutta ei vain poitsun ulottuvilla. Esim tv tasolle ja sohvapöydille ei voi laittaa mitään. Paitsi erikoistilanteissa missä poitsua koko ajan vahtii tai kun hän on päiväunilla. Vaikka matalilla pöydillä ja tasoilla ei voi olla koristeita arjessa, saatan ottaa muille inspiraatioksi kuvia missä matalissakin paikoissa näkyy koristeita. Tykkään koristella, asetella esineitä ja ottaa kivoja sisustuskuvia. 


Ajattelin linkittää tänne muutamia halloween diy ideoita. Pari aiemmin tekemääni postausta. Eniten ihastelua tässä vuosien varrella ovat saaneet meidän maalaamat vaahteranlehti kummitukset ja lepakot sekä niistä tehdyt viirit. Ne ovat ihme kyllä säilyneet hyvinä jo useamman vuoden! Suunnitelmissa on tehdä myös tänä vuonna jotain halloweenaskarteluja. Kuulette niistä lisää sitten myöhemmin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡