tiistai 6. kesäkuuta 2023

2-vuotiaan synttärijuhlat Mikki Hiiri teemalla

Viikonloppuna meidän rakas poitsu täytti 2 vuotta! Ihanaa! Synttärijuhlien teemaksi valikoitui yksi hänen suosikeistaan: Mikki Hiiri. Tälläisenä Disney fanina oli hauskaa päästä järjestämään meidän rakkaalle pojalle ikimuistoiset Mikki Hiiri synttärijuhlat.
Isi teki juhliin jälleen niin upean ilmapallokaaren sekä muutamia muitakin ilmapallokoristeita. 



Minä puolestani tulostelin, leikkailin ja liimailin paperikoristeita. Vinkki! Esim pinterestistä löytyy paljon diy Disney aiheisia koristelu- ja askarteluideoita. Tein hamahelmistä hauskan disneykoristeen. Kangaspaloista, panta-aihiosta, kuumaliimasta ja glitteristä syntyi minulle juhliin Mikin korvat. Tein pienille juhlijoille omat hauskat pahviset Mikki Hiiri naamarit. Harmi vain että en muistanut kaikille antaa niitä. Onneksi naamarit saa kyllä joku päivä annettua ja niistä on lapsille iloa myöhemminkin. 



Tällä kertaa tilasimme juhliin kakut lasten tädiltä, joka on huikea kakkutaituri. Hänen käsissään syntyi kaksi hienoa ja herkullista teemaan sopivaa kakkua, toinen mansikkatäytteellä, toinen banaanitäytteellä. Kiitos vielä! Nam!


Äitini, lasten mamma taas tuttuun tapaan loihti sekä juhliin tarjolle, että päivänsankarille todella hienot Mikki Hiiri piparit. Kiitos mamma, sinä olet todella taitava leipomaan ja koristelemaan pipareita. Poitsu oli pipareista innoissaan. Jee!


Kukapa lapsi ei nakeista tykkäisi, joten siksi Pekka teki juhliin tarjolle nakkipiiloja. Herkkupöydästä löytyi myös popparia, karkkeja ja vesimelonia. 


Haluamme aina tehdä parhaamme, että meidän perheessä jokainen lapsi saisi ihanat ja ikimuistoiset synttärijuhlat. Lapset saavat valita synttärijuhliin teeman itse. Pienelle, joka ei vielä osaa kertoa omaa toivettaan olemme aina valinneet sellaisen teeman mikä kuuluu jollain tapaa lapsen suosikkeihin. Poitsu tykkää katsoa Disney+ Mikki Hiiri ja Ralliryhmää, Mikki Hiiren kerhotaloa ja Mikki Hiiri Hupitaloa. Myöskään Mikki Hiiri synttäreitä ei ole koskaan aiemmin tässä talossa vietetty, joten siksi päädyimme pitämään hauskat Mikki Hiiri synttärit. Uskon, että ensi vuonna poitsu osaa jo sanoa minkälaiset synttärit haluaa tai toivoo. Hauskaa! 



Poitsu sai lahjaksi monenlaisi autoja niin sisälle kuin ulos, Ryhmä Hau -leluja ( poitsu tykkää paljon myös Ryhmä Hausta), söpöjä pehmoleluja ja kivoja kesävaatteita. Harmittaa, kun meidän lahjamme eivät ehtineet ajoissa. Tilasimme poitsulle oman Mikki Hiiri pehmon ralliryhmä asussa ja autotiepaloja mistä voi itse rakentaa erilaisia teitä ja reittejä autoille. Poitsu sai niin paljon lahjoja ihanilta läheisiltä, että ei haittaa, vaikka meidän lahjamme ei ehtinyt ajoissa. Silti kuitenkin vähän suututtaa, koska tilasimme Mikki pehmolelun jo monta viikkoa sitten, ajattelin että kyllä se ehtisi. 


Meillä oli hauskat ja ihanat synttärijuhlat. Juhlista jäi meille kaikille paljon kivoja muistoja. Kiitos kaikille poitsua muistaneille ja juhliin osallistuneille. Olemme niin kiitollisia ja onnellisia meidän ihanasta lähipiiristä. Seuraavaksi meidän perheessä juhlitaan isin nimppareita ja sitten meidän kerholaisen synttäreitä. Saa nähdä mitä kivaa me silloin keksitään, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡