lauantai 17. kesäkuuta 2023

Meillä alkoi koko perheen yhteinen loma

JEE! Meillä alkoi meidän koko perheen yhteinen loma, ihanaa! Sen kunniaksi vaihdoin muumihyllyyn järjestyksen. 


Meillä on vaikka mitä kivoja lomasuunnitelmia. Toivon kovasti, että ne toteutuvat. Viime kesänä kaikki lomasuunnitelmat peruuntuivat kiputilanteeni takia, pahimmillaan en voinut kunnolla kävellä, istua ja syödä. Se oli kamalaa. Viime kesästä johtuen, en uskalla nyt sanoa ääneen suunnitelmiamme... Uskon niiden oikeasti toteutuvan vasta sitten kun ne ovat käsillä. Aika näyttää kuinka käy. Pitäkää meille peukkuja.

Tiedän kuitenkin jo nyt varmaksi sen, että tämä kesä on kohdallani parempi kuin viime kesä. Vaikka minulla on edelleen kipua/kolotusta joka päivä, se on kuitenkin lievempää kuin vuosi sitten. Onneksi. Olen päässyt jo nyt kokemaan niin paljon, mm retkiä Tykkimäkeen, metsään, erilaisiin leikkipuistoihin, suolle, Mustilaan ja mökille. Olen myös heittänyt talviturkin ja uinut järvessä. Olen syönyt mitä mieli on tehnyt mm paljon jäätelöä ja vähän mansikoitakin. Kunhan muistan tarpeeksi levätä, huolehtia jaksamisestani ja hyvinvoinnistani, pystyn tänä kesänä tekemään monia kivoja asioita. Siitä olen niin iloinen. 


Koko perheen yhteinen loma tekee kaikille hyvää. On hauskaa retkeillä ja saunoa, nukkua niin pitkään kuin nukuttaa, herkutella grilliruualla ja maistella muitakin kesän makuja. Lomasta tulee varmasti kiva, yhdessä kaikki on hauskempaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡