maanantai 2. toukokuuta 2016

Blogi 2kk

Miten nopeasti aika voikaan mennä, kevät tekee ihmeitä. Kirjoitin ensimmäisen postauksen tasan 2kk sitten. Se on jännää, että tietyllä tavalla päivät lapsen kanssa ovat samanlaisia kun on tiettyjä rutiineja, mutta kuitenkin jokaiseen päivään mahtuu uusia tai erikoisia juttuja jotka tekevät päivistä erilaisia. Helmi oppii koko ajan uutta ja minä opin itsestäni uusia puolia vanhempana. Kevät on ihanaa aikaa kun tekee mieli olla paljon ulkona, ollaan nautittu olostamme ja meille onkin tapahtunut paljon kivoja juttuja, mikä parasta niin Pekalla alkoi juuri 2viikon isyysvapaat. 

Näistä postasin kuluneen kuukauden aikana:

Kun katselen kirjoituksiani niin huomaan miten ihanaa ja kivaa meidän arki on ja miten monenlaisia asioita meille tapahtuu. Tämä blogi on saanut minut näkemään ja ajattelemaan vielä enemmän positiivisia asioita arjestani ja sitä, että tämä on juuri sitä elämää mitä olen aina halunnut elää. Olen niin kiitollinen siitä, että saan olla vaimo, äiti ja ystävä, minulla on ihana perhe ja läheiset, koen olevani rakastettu. Tämä blogi on minulle tärkeä, koska tänne tallentuu paljon Helmin lapsuusmuistoja ja tietysti myös muita kivoja juttuja. 
Olen aidosti hieman yllättynyt siitä miten moni lukee blogiani ja on kiinnostunut meidän kuulumisistamme. Kirjoitan itselleni ja omaksi ilokseni, mutta onhan se mahtavaa että muutkin saavat iloa kirjoituksistani. Olen saanut paljon positiivista palautetta blogistani, mikä on karistanut viimeisetkin rippeet epävarmuudestani bloggaajana. Joten ISO KIITOS, kauniita, tsemppaavia sanoja on aina mukava kuulla, joten saa kommentoida ja antaa palautetta jatkossakin!

Iloitaan lämpimistä ajatuksista ja nautitaan ihanista lämpimistä päivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡