maanantai 16. toukokuuta 2016

Kesävaatteita

Kesä lähestyy ja Helmi on kasvanut hirmuisesti, täytyi ostaa Helmille kesävaatteita. Olin nähnyt monissa nettikaupoissa herkullisen ihania jätskipaitoja, jotka ikävä kyllä aina olivat loppuneet. Selailin läpi monia verkkokauppoja ja lopulta Mangosta löytyi ihania, värikkäitä ja kesäisiä t-paitoja, myös niitä ihania jätskipaitoja!
Ostettiin Helmille t-paitojen lisäksi myös shortseja. Oltiin katsottu H&M;n verkkokaupasta Helmille muutamia perusshortseja, kaikki kivat oli loppuunmyyty. Onneksi kuitenkin käytiin myymälästä katsomassa olisiko niitä vielä siellä ja olihan niitä. Ostettiin Helmille harmaat perusshortsit ja ihanat puuvillashortsit, jotka näyttävät farkuilta. Oltiin tilattu Helmille Mangostakin yhdet shortsit. Shortsit ovat neutraaleja siksi, että Helmille on ostettu värikkäitä t-paitoja, nyt vaatteet eivät ole äidin makuun liian kirjavia, hih! Toivottavasti kesästä tulee lämmin. Helmi on ainakin hyvin varautunut lämpimiin kesäpäiviin. Seuraavaksi täytyy päivittää oma vaatekaappi kesää varten :-)

H&M

 H&M

Mango


Helmillä ei ole vielä yhtään kesämekkoja, olisiko kellään antaa vinkkiä mistä voisi löytyä kivoja, nättejä mekkoja tytölle kokoa 92? :-) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡