maanantai 30. toukokuuta 2016

Viikon kuulumiset


Viikon aikana on tapahtunut paljon kivoja juttuja. Ilmat on vaihdellu tosi paljon. Aurinkoisina, lämpiminä päiviä ollaan ulkoiltu ja puistoiltu. Sadepäivinä ollaan leikitty sisällä, löhötty ja herkuteltu. Käytiin myös Ikeassa ostamassa pimennysverhot makkareihin ja vähän terassille uusia juttuja (postailen niistä myöhemmin). Kävästiin ohikulku matkalla myös Lahdessa, käytiin Kärkkäiseltä hakemassa kaikkea pikkutavaraa kotiin, mm. mun haaveilemat Mehujehut Helmille. On ollut kiva viikko ja paljon ollaan touhuttu. Tässä meidän kulunut viikko kuvina. :-)Mamman pihassa kukki upeasti omenapuut, pakko oli mennä kuvailemaan. Harmittaa että omalla pihalla ei kasva vanhoja ihania "käkkärä" omenapuita, kyllä ne ovat kauniita. Helmi on tässä lähiaikoina paljon ihastellut kukkia ja ihmetellyt vihertävää luontoa. Kyllä toukokuussa Suomen luonto on kaunis.


Helmistä on mukava pallotella ja kulkea ympäriinsä. Siksi onkin ihanaa, että on oma piha missä mahtuu pallottelemaan ja temmeltämään. Nämä metsäkuvat ovat polulta joka kulkee takapihamme takana. Ihanaa että luonto on lähellä.

Pyöräily on Helmistä hurjan hauskaa ja Helmi yrittää kovasti jo itse polkea. Käydäänkin aika usein lenkkeilemässä. Minä työnnän pyörää, Helmi istuu hienosti pyörän kyydissä ja ihailee maisemia. Helmi viihtyy myös Pekan pyörän kyydissä istuimessa. Mitä kovempi vauhti, sen parempi!Jätski on erityisen hyvää kesällä. Helmikin tykkää jätskistä, Ben&Jerry's oli hyvää, mutta tähän mennessä Puffet ja Kingis Sandwich ovat olleet suosikkijäätelöitä.
Puistoilu on Helmistä todella hauskaa, mutta kukapa ei pitäisi leikkipuistoista. Kiikkuminen, kaakkiminen, kiipeily ja liukumäki ovat hittejä. Käydään paljon puistoilemassa ja onneksi meidän huudeilla on useita erilaisia leikkipuistoja. Harmi vain että jostain syystä täällä leikkipuistoja turmellaan ja sotketaan. Se on sääli. Onneksi Helmi kuitenkin viihtyy puitoissa siitä huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡