keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Talviloma+Isyysvapaat

Meillä oli melkein kaksi viikkoa lomaa, kun Pekka vietti ansaittua talvilomaa ja isyysvapaita. Meillä oli vaikka mitä suunnitelmia lomalle (täällä), mutta loma ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.


Vietimme aikaa yhdessä ja Pekka vietti aikaa lasten kanssa mikä oli kaikista tärkeintä. ♡ Harmittaa kuitenkin, kun yli puolet lomasta meni ohi flunssan takia. Me tytöt sairastelimme (onneksi vain perus flunssaa) Pekka on ainakin toistaiseksi säilynyt terveenä.


Kotoilun lisäksi teimme kivan, mutta omalla tavallaan myös vähän rankan talvilomareissun Jyväskylään ja Kuopioon katsomaan Pekan isovanhempia (reissusta lisää täällä). Olisi ollut hauska tehdä myös joku päiväreissu, mutta valitettavasti sellainen jäi tekemättä. Onneksi pääsimme Helmin kanssa osallistumaan Rosariumin kivalle kukkakurssille (siitä lisää täällä). Olemme myös kyläilleet S-mammalla ja P-papalla sekä vanhemmillani (tytöt olivat myös siellä hoidossa), Helmi ja Pekka kyläilivät Vilman kummien luona. Minun oli tarkoitus nähdä ystäviäni, mutta he olivat tulleet myös kipeiksi. 


Lomasta on tosiaan vähän ristiriitaisia fiiliksiä. Ihanaa, että Pekka oli kotona ja sain monena yönä nukkua (mitä flunssaisena pystyin). Kaikki tuntui helpommalta kun Pekka oli kotona ja meillä oli enemmän aikaa olla yhdessä perheenä. Kuitenkin flunssan ja Vilman itkuisten öiden takia olemme aika väsyneitä. Harmittaa myös, että flunssan takia ulkoilimme aika vähän.


Tiedän sen, että väsyneenä minulla on taipumus enemmän harmitukseen ja alakuloisuuteen. Ehkä nämä itkuiset yöt ovat jossain vaiheessa Vilman kasvaessa historiaa? Kyllä tämä tästä. Onneksi kuitenkin huonojen öiden lisäksi oli myös hyviä öitä ja nyt viimeisenä lomayönä hän nukkui kokonaisen yön, vau näitä lisää! Tiedän myös, että osittain harmittaa siksi, että olin asettanut lomalle niin suuret odotukset, koska Pekan edellisestä lomasta/isyysvapaasta on jo puoli vuotta aikaa. Tätä lomaa oli todella paljon odotettu. Niinhän se on, ei flunssalle mitään voi, kaikki ei mene aina niin kuin suunnittelee. Nyt kuitenkin yritän jättää harmituksen taakseni ja keskittyä jaksamaan tulevaa arkea.


Meillä oli loman aikana myös ihania ja hyviä hetkiä. Ja kuten aiemmin jo mainitsin kaikista tärkeintä oli yhteinen aika perheenä ja saimme Pekan kanssa myös treffipäivän, kun tytöt menivät mammalle ja papalle leikkimään. Loman aikana nauroimme, halimme, herkuttelimme, katselimme elokuvia, leikimme ja hassuttelimme. Katselimme Pekan kanssa Helmin ja Vilman leikkejä ja touhuja, on meillä kyllä ihanat tytöt. Vaikka väsyttää ja välillä harmittaa ja joku asia suututtaakin, he saavat silti joka päivä hymyn huulillemme. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡