sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Laskiaissunnuntai & Ystävänpäivä

Hauskaa, että tänä vuonna ystävänpäivä ja laskiaissunnuntai sattuivat samalle päivälle. Aamupäivällä kävimme pulkkamäessä, iltapäivällä herkuttelemme laskiaispullilla. 

Talven paras herkku on laskiaispulla. Me teemme laskiaispullat itse. Täytteenä kermavaahtoa ja hilloa. Tai siis Pekka leipoo ja tytöt toimivat apulaisina. Minä keskityn vain herkutteluun, heh. Kaapista sattui löytymään tuollaisia sydäntikkuja, ajattelin, että ne sopivat tänään, ystävänpäivänä kivasti pullien päälle koristeeksi.


Pulkkamäessä oli vauhdikasta menoa, niin kauan kuin sitä kesti, heh. Tytöistä oli hauskaa myös kiipeillä lumikasoissa ja juoda kaakaota. 


Tytöt askartelivat muutamat ystävänpäiväkortit. V:n käsi toimi mallina, V myös maalasi kortit glitterillä ja H kirjoitti niihin ystävänpäiväterveiset. Korteista tuli tosi kivat! Halusin säilyttää yhden kortin meille muistoksi. 


Tytöt saivat kaverilta ihanan ystävänpäiväyllätyksen. Kiitos ♡ Kukat ja herkut. Kukat piti heti laittaa maljakkoon ja somistaa niillä lipastoa, hih. Ihanat pienet sisustajat. Suklaat tietysti maistuivat meidän herkkusuille.


Ihanaa ystävänpäivää ja vauhdikasta laskiaista! ♡ Kiitos kaikista ihanista ystävänpäivämuistamisista mitä olemme tänään saaneet. ♡ 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♡