sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Helmikuun kivoimpia juttuja

Helmikuu, mieleen jäi monia kylmiä lumisia talvipäiviä. Teimme jäälyhtyjä, kävimme pulkkamäessä ja kiipeilimme lumikasoissa. Näimme ystäviä ja sukulaisia. Vietimme ystävänpäivää ja laskiaista. Pelasimme lautapelejä ja katselimme elokuvia. Teimme söpöjä hankintoja vauvalle. Pääsin instagramissa tekemään helmikuun aikana monia kivoja yhteistöitä Martinexin, Trendcarpetin, Twistshaken ja Otavan kanssa.


Helmikuu oli kiva, mutta raskaus+arki on tehnyt minut väsyneeksi. En oikein saanut aikaiseksi mitään, siivoaminenkin tuntui rankalta. Muutaman kerran vatsa ja selkä kipeytyivät, mutta onneksi selvisin kivuista lepäilemällä. Ehkä juuri siksi blogia tuli päivitettyä todella vähän. Jospa ensi kuussa vähän skarppaisin, aika näyttää. Vaikka helmikuu oli osittain rankka niin haluan keskittyä positiivisiin asioihin ja siksipä kerronkin nyt mitkä oli helmikuun kivoimpia juttuja.


LASKIAISPULLAT
Talven paras herkku, niin hyvää! Me syödään aina laskiaispullia hillolla ja kermalla. Laskiainen on ehdottomasti aina yksi helmikuun kohokohdista! 


KAUNIS TALVINEN MAISEMA
Saimme nauttia kauniista lumisesta maisemasta. Olen niin onnellinen, että saimme tänä vuonna lumisen talven, olemme nauttineet siitä niin hyvin kuin olemme pystyneet. 


TALVILOMAN ALOITUS
Olen niin onnellinen siitä kun esikoisen talviloma alkoi, saamme reilu viikon olla rennosti ja nukkua pitkään, tehdä yhdessä kivoja juttuja. Loma on alkanut mukavasti, kävimme Heinolan lintuhoitolassa ihastelemassa lintuja ja tuhlasimme meidän S-ryhmän lahjakortin, kävimme Amarillossa syömässä. En edes muista milloin edellisen kerran olimme olleet ulkona syömässä. Maaliskuun ensimmäinen viikko vielä tyttöjen kesken lomaillaan ja onneksi Pekalta löytyy lomalle vapaapäiviä.


KÄVIN KAUPASSA
Edellisen kerran olin käynyt kaupassa joulukuun alussa. Helmikuun toiseksi viimeisenä päivänä tuli käytyä kaupassa pitkästä aikaa ja se tuntui jotenkin vapauttavalta. Hassua, että nykyään kun ei tule käytyä juuri missään, niin kaupassa käyntikin tuntuu todella spesiaalilta. En olisi osannut kuvitellakaan tätä ennen korona-aikaa. En aio kuitenkaan kaupassa ruveta ramppaamaan varsinkin kun maaliskuussa koronarajoituksia taas tiukennetaan. Kuulun riskiryhmään, joten siksi olen pysytellyt pitkälti kotosalla. Pekka on hoitanut kaupassa käynnit ja hoitaa ne jatkossakin. Kuitenkin kauppareissu silloin tällöin tekee nähtävästi hyvää minulle! 

Tässä vielä linkit kaikkiin helmikuun postauksiinToivottavasti maaliskuusta tulee aurinkoinen ja koronatilanne Suomessa rupeaisi helpottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡