lauantai 30. huhtikuuta 2022

Hauskat vappuaskartelut - DIY vappuhuiskat ja tuunatut vappunaamarit

Hauskaa vappua! Askartelin tänä vuonna vappuhuiskia ja tuunasimme tyttöjen kanssa Sinellistä ostetut naamarit. Tytöt ovat myös piirrelleet vappupalloja.


Täältä löytyy ohje DIY vappuhuiskien tekoon. Tänä vuonna innostuin tekemään vappuhuiskat myös lähipiirin lapsille. Se oli niin kivaa, nopeaa ja helppoa puuhaa. Muumivappuhuiskista tuli söpöjä. On ollut kiva kuulla että niistä on pidetty ja ne ovat kestäneet rajumpaakin käsittelyä, hih. Tein vappuhuiskia sekä silkkipaperista, että serveteistä. Molemmat kahisevat, silkkipapaperiset vähän enemmän. Serveteistä tehdyt vappuhuiskat ovat taas kestävämpiä. 


Naamareiden tuunaus oli kiva projekti. Jokainen meistä tytöistä teki omasta naamaristaan juuri sellaisen kuin halusi. Maalasimme paksut pahvinaamarit vesiväreillä. Meillä on ennenkin ollut Sinellistä ostettuja pahvinaamareita ja ne ovat kestäneet hyvin leikeissä. Myös S-kummi pääsi meillä tuunaamaan oman naamarin, hih.Minun oli tarkoitus julkaista tämä askartelupostaus aikaisemmin, mutta meillä on ollut niin vauhdikas viikko, että en ole ehtinyt. Vielä ehtii kuitenkin vappuhuiskat askartelemaan, jos tahtoo ja tarvikkeita löytyy, heh. Jokatapauksessa tästä postauksesta jää minulle hauska muisto: tälläisiä vappuaskarteluja teimme vuonna 2022. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡