torstai 14. huhtikuuta 2022

Meidän pääsiäiskoti

Meidän pääsiäiskoti -postauksesta on tavallaan muodostunut jo perinne, koska olen joka vuosi kuvannut meidän pääsiäissisustusta tänne blogiin. Vuonna 2022 meidän pääsiäiskoti näyttää tältä: pupuja ja tipuja, muumimunia, ripaus keltaista ja oranssia. Diy marimekko koristeita, puputekstiilejä, kukkopillejä. Pajunkissoja, rairuohoa ja höyheniä. 


Meiltä löytyy monenlaisia ihania pääsiäiskoristeita kuten Aarikan pupuja, kana, kukko ja noita. Villeroy Boch pupuja ja käsintehtyjä kukkopillejä. Ihania peltisiä muumimunia. Meistä on kiva tehdä koristeita myös itse. 


Meidän pääsiäiseen kuuluu ehdottomasti  keltainen väri ja pajunkissat. Ne tekevät pääsiäisen. On myös hauska lasten kanssa kylvää kasvamaan rairuohoa. Pääsiäisen aikaan askartelemme monenlaista. Tytöt ovat myös koulussa ja kerhossa askarrelleet. Hauskaa! Tietysti myös herkuttelemme suklaalla.


Pääsiäissisustus tuo kivaa vaihtelua arkeen ja piristää. On kiva vaihtaa lapsille pupulakanat, somistaa huoneita ja hyllyjä. Se on lapsillekin tärkeää ja kivaa yhteistä puuhaa. 


Tein suursiivouksen pääsiäiseksi. Siivousta ei olisi ollut pakko tehdä, mutta minusta on kiva aloittaa pidennetty viikonloppu siistissä kodissa. Niin myös koristeet näkyvät paremmin ja näyttävät kivemmalta.


Jos suunnittelet pääsiäisviikonlopuksi jotain puuhaa lasten kanssa, niin ainakin meillä munien maalaaminen on ollut hittijuttu. Olemme maalanneet styroksimunia ja mignonmunia, askarrelleet monenlaista. Täältä löytyy myös monenlaisia helppoja pääsiäisaskarteluideoita, esim. hamahelmistä. Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille ♡ 


Laitan vielä tähän loppuun linkit kaikkiin pääsiäisaiheisiin postauksiin mitä olen tänä vuonna tehnyt:

Meidän pääsiäiskoti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡