sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Tänä vuonna Lapsimessut jäi kokematta

Edelliset Lapsimessut järjestettiin vuonna 2019. K-pandemia sotki suunnitelmat moneen kertaan, mutta nyt vuonna 2022 messut saatiin taas järjestettyä. Harmittaa, kun Lapsimessut jäi minulta tänä vuonna kokematta. Se on tapahtumana tosi kiva, se oli minulla monena vuotena kevään kohokohta. 


Instagramista seurailin toisten messukokemuksia. Voi miten hauskaa olisi ollut livenä ihastella lastenvaatteita ja asusteita, sovitella naistenvaatteita, tutustua kivoihin leluihin ja sisustustuotteisiin ja muihin ihaniin juttuihin. Uskon myös, että lapsilla olisi ollut kivaa tekemistä messuilla.


Minua olisi messuilla erityisesti kiinnostaneet Melli:n, Hima clothing:n, Kaiko:n, Metsola:n, Mainio:n, Unavaate:n, Arksie:n, Fmam:n, Siluettiverstas:n ja Lil decor:n messuosastot. Olisin varmasti käynyt kiertämässä jokaisella käytävällä, nähnyt ja kokenut mahdollisimman paljon.

Melliltä olisin yrittänyt metsästää esikoiselle Leinikki kuosin mekon ja  kuopukselle suloisen pupupipon sinisenä tai hiekan sävyisenä. Himalta olisin etsinyt poitsulle vohvelihaalaria ja romperia, Kaikolta ja Mainiolta olisin halunnut sovitella naistenvaatteita, Metsolan osastolla olisi kiinnostunut vihreät pupuvaatteet, Unavaatteelta olisin etsinyt polvisukkia lapsille. Fmam hiuspannat viehättää. Siluettiverstaan ja Lil decorin osastoilla olisi kiinnostaneet lelut. Arksiella on ihania eläinaiheisia huppareita ja haalareita. Yritysten ja vaikuttajien messukokemuksia seuranneena löysin etänä itselleni uuden mielenkiintoisen yrityksen: Lasten satumetsä verkkokaupan. Heillä on myynnissä mm. ihania juttuja lastenhuoneeseen. Olisin tutkinut messuilla yleisesti myös mitä ihania juttuja olisin löytänyt alennetuin hinnoin. 


Vaikka en messuille tällä kertaa päässytkään, niin onneksi ihania juttuja saa myös tilattua verkkokaupoista. Ennen messuja tilasin keskimmäiselle Kaikon lippiksen ja legginsit alesta. Suunnitelmissa on jossain vaiheessa tehdä tilausta ainakin Himan, Mellin ja Lildecorin verkkokaupoista. Kevät inspiroi uusiin hankintoihin. Yleensä teen ostoksia tarpeeseen, joskus myös ihan vain siksi että joku juttu on erityisen ihana, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡