sunnuntai 29. toukokuuta 2022

Olympiakultaa ja Maailmanmestaruus 2022 - Huikeaa Leijonat!

Mahtavaa! Suomi on uusi maailmanmestari jääkiekossa, kun Leijonat päihittivät finaalissa Kanadan. Peli oli jännä ja tiukka. Lopulta peli päättyi meidän voittoon jatkoajalla  🇫🇮 4-3 🇨🇦


Olemme yhdessä fiilistelleet Leijonien menestystä. Pelit ovat olleet jänniä ja huikeita. Hauskaa, kun kisat järjestettiin tänä vuonna täällä Suomessa, Tampereella. Me tyydyimme kuitenkin katsomaan pelejä kotisohvalla. Oli kyllä hauskaa katsoa lasten kanssa yhdessä lätkää. Liput liehuivat, kun Suomi teki maaleja! Olen juuri sellainen katsoja joka eläytyy peliin hyvin vahvasti. Lapsistakin oli hauskaa kannustaa Leijonia!


Tämä on ollut huikea kiekkovuosi, kun aiemmin voitettiin olympiakultaa ja nyt MM-kultaa vieläpä täällä Suomessa. Kuinka siistiä! En voi lakata hymyilemästä. Paljon onnea Leijonat! 


Hauskaa, kun V katseli ensimmäisen kerran MM-kisoja telkkarista vuonna 2019, Suomi voitti kultaa. Nyt meidän poitsun kohdalla oli ensimmäiset MM-kisat ja taas tuli kultaa!  Kultajuhlat on kyllä mieletön lopetus toukokuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡