torstai 28. heinäkuuta 2022

Meidän 9.hääpäivä - mökillä ja kotona

Vietimme meidän 9.hääpäivää. Saimme olla kahdestaan ti-to, kun lapset olivat mummilla ja ukilla yökylässä. 


Hiljaisuus ja kahdenkeskinen aika teki  hyvää. Oli ihanaa. Kivaa myös kun kuntoni on nyt sellainen, että pystyimme vähän jotain arjesta poikkeavaa tekemään. Vaikka kipua on, niin olen niin iloinen siitä, että olen paranemaan päin. 


Tiistai vietettiin mökillä saunoessa ja paljussa lilluen. Illalla katselimme sarjoja, herkuttelimme ja löhösimme. 


Keskiviikkona kävimme keskustassa Bambipakulla ostoksilla ja ostamassa Prismasta kukkia ja haketta. Tilasimme ruokaa kotiin, pelasimme pleikkaria, olimme vähän pihatöissä ja kävimme Tykkimäessä pelaamassa minigolfia. Illalla lämpeni sauna ja menimme kylpyyn. 


Torstaina saimme vielä nukkua pitkään. Nautimme hiljaisuudesta ja kahdenkeskisestä ajasta. Löhösimme, katsoimme sarjoja ja pelasimme pleikkaria. Ihastelin edellisenä päivänä ostamiamme kukkia. Otimme yllätyksenä lapsille kuvia mitä heidän pehmot olivat kotona sillä välin puuhailleet, kun he olivat mummilla ja ukilla yökylässä. Se oli heille hauska yllätys.


Hauskaa, kun lapset pääsivät olemaan mummilla ja ukilla melkein kolme päivää (kaksi yötä). Viettää laatuaikaa ja puuhastella siellä kivoja juttuja. Hauskinta kuulemma oli kun he pääsivät useamman kerran käymään liikennepuistossa. Perinteikäs kesäyökyläily oli sujunut hyvin. Poitsun ensimmäinen yökyläily mummilla ja ukilla ja hänen elämänsä toinen yökyläily. Lapsilla oli ollut hauskaa, mutta kyllä kotiin oli kiva tulla. Täällä odotti rakkaat lelut ja tutut jutut. 


Ihanaa, kun meillä on ollut joka vuosi Pekan kanssa mahdollisuus juhlia spessulla tavalla meidän hääpäivää, kun lapset yökyläilevät mummilla ja ukilla. Alunperin olisimme tänä vuonna menneet Helsinkiin, mutta koska minulla liikkuminen on ollut kesällä haastavaa lonkka/lantio/vatsakipujen takia, niin päädyimme viettämään hääpäivää näin: kotona ja mökillä. Mutta kyllä meillä oli kotona ja mökillä ihan yhtä kivaa, mitä jossain kauempana reissussa olisi ollut. Eipähän nyt mennyt aikaa matkoihin eikä hääpäivän viettäminen tullut niin kalliiksi, heh.


Yhdeksän vuotta sitten sanoimme tahdon. Meillä oli ihanat häät. Olemme olleet yhdessä 12 vuotta. Elämä ei ole helppoa, mutta onneksi saan kulkea tätä matkaa juuri sinun kanssasi hani. En voisi olla onnellisempi. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡