sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Ihanat kukkasynttärit

Ihanaa syntymäpäivää rakas V! Tänään juhlimme meidän rakasta neljävuotiasta sukulaisten ja ystävien kesken. Ihana kesäpäivä, kivat kukkasynttärit. Hän iloitsi rakkaiden seurasta ja upeista lahjoista.

Pekka teki juhliin taas upeat ilmapallokoristeet ja herkut: V:n toivomia minihamppareita ja mansikkakakkua. Hauskaa, että kakun koristekukat olivat tyttöjen tekemiä (mamman avustuksella). Kuumaan kesäpäivään sopi myös raikkaat kesäherkut vesimelonit ja viinirypäleet. Tarjolla oli myös keksejä ja popparia. Kahvia, teetä, vettä, mehua ja limua. 

Ulkona oli kivoja leikkejä mm. trampalla, leikkimökissä, hiekkalaatikolla ja terassilla. Oli hauskaa myös heitellä vesi-ilmapalloja. Sisällä oli mm. vähän diskoa, junarata- ja kauppaleikkejä. 

Olin askarrellut juhliin lasten leikkeihin söpöjä juhlahattuja ja lippuja. Arvatkaa mitä... unohdin antaa ne meidän lapsivieraille. Hups. Äiti lohdutti minua, että sellaista sattuu, kun on paljon tekemistä ja muistettavia asioita. No... ei voi mitään. Voihan ne antaa jälkikäteenkin, vaikka seuraavaksi kun näemme taas. 

Meillä on ihana ja rakas 4-vuotias. Hän oli niin iloinen ja riemuissaan, kun saimme rakkaita kylään. Ihasteli kaikkia lahjoja. Lahjaksi hän sai mm. prinsessajunaradan, legoja, barbeja, mekkoja, kruunun ja taikasauvan, tarroja, puuhavihkoja, kimalleliimaa, koruja, karkkeja.

Kiitos vielä mammalle upeasta kukkaseppeleestä minkä hän tilasi V:n kukkasynttäreitä varten. Niin kaunis! H sai kukista tehdyn käsikorun mikä sekin oli tosi hieno. Upeat kukka-asusteet. V oli valinnut kukkateeman synttäreilleen ja se sopikin mainiosti ihanille kesäsynttäreille. Meillä oli kiva ja vauhdikas päivä mistä jäi paljon ihania muistoja.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡